Edin Džeko se vratio!

Amra objavila fotografiju na Instagramu

Edin Džeko se vratio!

Edmir Škorić

Supruga Amra je oduševljena, Edin se vratio kući.

Nakon što su završene oktobarske utakmice reprezentacija, a BiH razočarala jer je ispala od Sjeverne Irske u polufinalu baraža za EP, zatim odigrala neriješeno s Nizozemskom u Zenici, pa je razbili Poljaci u Wroclavu u utakmicama Lige nacija, Edin se zaputio nazad u Rim.

Tamo su ga dočekali supruga Amra i njihova djeca i Edin ima priliku ponovo da se posveti svojoj porodici, ali ipak i Romi, koju čeka nastavak šampionata u Italiji već za vikend.

Kapiten Rimljana bio je blizu prelaska u Juventus ovog ljeta, na kraju je ostao u Romi i želi s Vučicom pokušati izboriti Ligu prvaka u jako teškoj konkurenciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Tata je konačno kući", napisala je Amra.

Top Komentari

Juve88
Oppaaa stigao Edin stigla Amri prangija, heheheh raduje se žena,nije zabijao za repku sad ce njoj u rašlje da zavuče, idemo ludo idemo jako opaaaaaaa
5 2
to_je_tako
o moj Boze koja vijest, a tek naslov! Jbmti novinarstvo danasnje
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti