16

Komentari (16)

Edis_91
Igračina jest bio i hvala mu za sve što je dao za reprezentaciju ali treba mlađim igračima dati šansu....a pjanić prosiječan fudbaler za reprezentaciju ništa posebno nije dao davno ga trebalo zamijeniti⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
xX_Bosnian_Bull_Xx
Prije ili kasnije bi to doslo a bolje vec sad navikniti nove igrace! To se prije trebalo a kod nas uvijek isti igrali i to lose igrali, predstavljali drzavu svoju kao da nista ne vrjedi! Svejedno ko je u savezu ili trener, ti kao covjek mozes uvijek drugacije odigrati i u tome ti niko ne moze smetati! Ovo je dobra odluka, jks mladji igraci su se trebali traziti, i to fali ovoj reprezentaciji!
hz_033
ovo je odavno trebalo napraviti i ova dva panja ako nista klupirati !
BosanskaSvedska
Mozemo i bez trenera i citavog nfsbih odigrati!
Convict
Hvala Bogu pa ova 2 panja nece igrat,bravo Savo majstore.
Ars1946
Čovjek koji je dao 1gol u 7 mečeva Euro 24, sigurno neće nedostajati.Neki promašaji su na nivou po******a... Organizirati mu dostojan oproštaj... Haris is future, Džeko is past...
Ars1946
user1668888234
KATASTROFA !!!!!!KAKAV BARAZ I PICKA MATERINA
user1698923070
Ako je Vicina odluka ovo onda je uspio a ako su naši nosioci ustupili mjesto mladim igračima onda im svaka čast.
dragonBH
Ako je ovo odluka njih dvojice, da prepuste svoje mjesto mladim igracims, onda svaka im cast. Ako je ovo Vicina igrs, onda je ovo otislo u 3pm.
Brazuka
Vicin plan ide po planu ispunjen je bravo za sve što ga podržavaju
Brazuka
Bravo vico Bravo savez, uspjeli ste sve rastjerati i ispuniti vaš cilj. Čestitam vam uz podršku bosnjaka iz Saveza!
Mowzilla
Ne bosnjaka, ******...
Mowzilla
Mowzilla
user1676286668
Top odlično nije moglo bolje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.