Ima i onih koji još uvijek poštuju Džeku: Odlična parola navijača Rome za Dijamanta

Zahvalili mu se na golovima u dresu Vučice

Ima i onih koji još uvijek poštuju Džeku: Odlična parola navijača Rome za Dijamanta

E. Čaušević

Fudbaleri Intera nakon prvog poluvremena vode sa 2:0 na Olimpicu protiv Rome.

Inter je u prvom poluvremenu dominirao na Olimpicu i zasluženo vodi sa 2:0, a u centru pažnje bio je očekivano Edin Džeko.

Džeko se vratio po prvi put na Olimpico nakon što je ljetos napustio Romu, a većina navijača rimskog klub dočekala je bh. napadača zvižducima.

Navijači Rome zvižde Džeki svaki put kada je u kontaktu s loptom, ali on im je pokazao kakva je klasa.

Naime, Dijamant je u 24. minuti uspio da zabije pogodak za 2:0, ali nije htio da slavi gol iz poštovanja prema dojučerašnjem klubu u kojem je proveo čak šest sezona.

No, treba istaći da nisu baš svi navijači Rome dočekali Džeku sa zvižducima, te su neki od njih odlučili da mu se zahvale na svemu što je dao ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tokom intoniranja himne Rome pred početak utakmice na tribini se pojavila parola na kojoj je pisalo "119 golova. Hvala ti Edine".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mostar1905
zapravo pise 119 puta hvala...
11 0
E.Car
Cigani ne poštuju gospodina koji im je mnogo dao.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi