Da li je Edin Džeko zaslužio ovakav doček na Olimpicu?

Roma igra protiv Intera

Da li je Edin Džeko zaslužio ovakav doček na Olimpicu?

E. Čaušević

Roma i Inter igraju trenutno na Olimpicu derbi 16. kola italijanske Serije A.

Utakmica u Rimu počela je u 18 sati, a u centru pažnje nalazi se bh. napadač Edin Džeko koji se prvi put vratio na Olimpico nakon što je ljetos napustio Romu.

Dijamant je nakon šest sezona napustio rimski klub i odlučio je da karijeru nastavi u dresu Intera što je bio odličan potez s obzirom da igra u zaista fantastičnoj formi.

Džeko se večeras po prvi put nakon odlaska iz Rome vratio na Olimpico jer Inter igra upravo protiv Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Simone Inzaghi je dao bh. napadaču šansu od prve minute i svi su se pitali kako će ga dočekati navijači Rome s obzirom da je Džeko za šest godina ostavio zaista dubok trag u rimskom klubu.

No, očito je da su to navijači Rome preko noći zaboravili jer svaki put kad Džeko primi loptu čuju se zvižduci s tribina što bh. napadač sigurno nije zaslužio nakon svega što je dao za Romu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...evo zahvalio im se j*bo im ja mater u usta zabarska...jos 2 im treba zabiti...jos ni ne slavi gol...nisu oni zasluzili ovakvog igraca...
12 1
user1629223237
Zabio im ga je BABUKA.. neka zvižde idioti!!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi