Džeko nakon debakla: "Treba mi vremena..."

Roma poražena od Napolija

Džeko nakon debakla: "Treba mi vremena..."

Admin Čaušević

Edin Džeko je nakon nekoliko sedmica ponovo počeo meč od prve minute za Romu. 

Vučica je gostovala Napoliju, a Džeko i društvo se nisu dobro proveli na San Paolu jer su domaći slavili s visokih 4:0.

Popularni Dijamant se tek oporavio od koronavirusa i trebat će mu neko vrijeme da se vrati u formu.

"Nisam na 100 %, ali samo igrajući i treniraju se mogu vratiti na 100 %. Nisam igrao mjesec, ne računajući Cluj i trebat će mi vremena, nadam se da ću što prije biti na 100 %", kazao je kapiten Vučice.

"Sigurno niko nije zadovoljan zbog poraza. Znamo da smo odigrali loše, ali utakmica je već završila. Ako budemo negativni neće biti dobro, trebamo biti pozitivni", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je kazao da bez obzira na visok poraz ne treba dramiti jer ima još mnogo da se igra do kraja.

"Nismo bili jači prije ove utakmice i sada nismo lošiji. Trebamo arhivirati ovaj susret i naučiti nešto iz ovog poraza", rekao je iskusni napadač za Roma TV.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi