"Džeko je pretrpio poniženje, treba mu 20 dana da se vrati"

Sabatini otvoreno o situaciji u Romi

"Džeko je pretrpio poniženje, treba mu 20 dana da se vrati"

Samir Mlaćo

Edin Džeko će ostati do kraja sezone u redovima Rome.

Iako se činilo da za Dijamanta više nema mjesta u Rimu, transfer u neki od klubova s kojima se povezivao nije se desio, pa je ostao u redovima Vučice.

Paula Fonseca ga je žestoko kritikovao, par utakmica Džeko nije bio ni u kadru, a nekadašnji sportski direktor Rome Walter Sabatini komentarisao je cijelu situaciju.

Za Edina ima samo riječi hvale.

"Ne sviđaju mi se ta dešavanja. Džeko je profesionalac, nikad ne bi mogao stvarati probleme. Roma ga je prodala četiri puta u dvije godine, a on uvijek želi ostati. Ne znam šta je ovim potezom želio Fonseca. Vjerovatno povećati svoju harizmu u svlačionici", rekao je Sabatini.

Ističe da je Džeko pretrpio poniženje te da mu treba 20 dana da se vrati u normalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To je siguno tako. Nije se moglo dogoditi da Džeko destablizuje svlačionicu", dodao je Sabatini te poručio da bh. napadač mora nositi kapitensku traku.

Sabatini je trenutno direktor Bologne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tz_Niko75
Bice povratak Otpisanih u Rimu. Dzeko kao Tihi...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi