38

Komentari (38)

2323
Pa igrace Vicini i Markovi(savjetnik)igraci 19.11.u Rusiji.....Cetkovic.Ćoric..Kujundzic..Milojevic.Sanicanin..Danilovic..Popara..Cimirot...Krunic..Lukic...Menalo....eto ih 11 na terenu a na klupi ce vec biti neko jos...
izvoristine
On zaradjuje lovu u Italiji a ne u Rusiji. A on nece sigurno osjetit skupocu energenata. Kad je bio rat bilo je mozda i vise Ukrajinskih dobrovoljaca nego Rusa. Mi trebamo se ponasat kao Turska. Jedina korist ako smo na strani Ukrajine jeste da cemo imati sve vise *****skih parada i ostalih nakaradluka sa zapada.
Convicts
Kapitenu sto to vici ne reknes i ti i svi ostali zaustavite to vise,sve vi mozete a necete sad ste ko i ostali pali pod utjecaj politike,nace vico ko ce igrat ne brini ti puno zagori hobotnica u restoranu.
YouTalkinToMe
OK, nije vrijeme da se igra prijateljska sa rusijom ali šta svi ovoliko morališu a nije problem igrati sa izraelom ili amerikom koja je najveće zlo koje postoji, svaki rat su oni posijali kao i ovaj u ukrajini i tada niko nista da kaže.
lega
Da se razumijemo protivim se tome da se odigra ta utakmica ali ista ta Ukrajina je slala svoju vojsku I podupirala okupiranje BiH tada im nije bilo stalo do ljudskosti I suosjecanja
CeZenicaLik
Nema to puno veze.Ovo je politicki potez iz vana ali i iznutra i cilj je podjela BiH
juve10
Najgore što će ti sastaviti ekipu igrača s Kozare, Romanije... Hebe se savezu, oni su lovu uzeli i to ogromnu. E kad bi to sipa i osa malo pročešljali para bi valjalo
DadiG
Ove izjave su dobre ali samo za početak. Treba jasno i neupitno reći da neće igrati tu utakmicu. Pošto ovima što organizuju utakmicu nije toliko bitno ko će igrati, važno je da se odigra utakmica, trebaju Džeko, Pjanić i ostali izjaviti da neće igrati ni utakmice Lige Nacija ukoliko se do tada utakmica ne otkaže.
PatriotaBiH
Bravo dijamantu.
Kugla
Ako fifa ukine suspenziu sto da ne u ostalom nisu se ukrajinci bolje ponasali prema nama dok su vlasi vrsili genocid
Sanagoal
NS BiH sram da vas bude! Pa mi znamo šta RAT znači i kad ti narod gine!! Mafijo jedna kako ste mogli to da prihvatite! Imate li obraz i poštenje? Nemam riječi za odluku koju ste u ime nas donijeli! Savez napolje! Digni se iz pepela moja BiH!!!!
StarMoVe
Ovo je pokušaj da se uništi repka i da se raspodjeli BIH u sportu na onu takozvanu i BiH. Sad ce Didik I njegovi udarit po tome da se napravi njegova repka.
Zulfikar
NSBiH podhitno iz temja mijenjati..
Spavaš li mirno Fuad Čolpa. Sto jedna budala Fuad Čolpa moze da napravi to hiljadu pametni ne moze da ispravi.
Zulfikar
Koja lodmukla podvala od strane genocidaša, fujj….
Baboisback
Bravo dijamantu nas
StarMoVe
Bjeri bola Rusi dolazili u BiH sa Četnicima je razarali I narod protjerivali sad jos i Ukrajina. Ovi nisu zdravi iz saveza to treba uzet mašinku i povaljat..
PodvarakANeKupus
Pajkan
A nije vala ni Ukrajincima maslo za ramazana. Oko Prijedora,Prnjavora kazu da su imali bolji odziv u cetalje nego od samih lokalni Srba. Da se razumijemo protiv Rusa sam.
StarMoVe
Pa živi oko 20% Rusa u Ukrajini nemora značit da su Ukrajinci. Ja znam da su bili u mirovnoj misiji u Bosni sa sigurnoscu 1995 God.
HerrOttoFlick1921
To su isto oni "ukri"(prorusi) protiv kojih se sad bore.
HerrOttoFlick1921
Tako je. U Ukrajini zivi preko 15% rusa kao i prorusa (dnr, lnr...) protiv kojih se pravi Ukri bore. Bosnjo to ne konta.
PodvarakANeKupus
King_Kenny
...evo vidite,ljudi u svijetu nemaju blage veze s kakvim mi ovdje g*vnima zivimo,misle da smo mi normalna drzava koja je odlucila da igra protiv Rusa...na njihovu zalist i njih ceka ista sudbina kao i nas,jer kad potpisu neki svoj Dayton imat ce nefunkcionalnu drzavu kao i mi...
Decembarski
Hahahah cudi me da Petev suti.
HarisH1946
Ni petev ne zeli
DeeNoo
Udarite ih gdje boli, po dzepu. Javite se sponzorima i od njih trazite da izjasne svoj stav.
delapenja
Bravo dijamantu,sad okupi ostale igrace koji srcem igraju za BiH,i napraviti neki pozitivan zaokret za bh fudbal,od odvog sramotnog i bjedmoh pokusaja
stranputica
Dogovoriti prijateljsku utakmicu sa Ukrajinkama....šalim se. Da su pametni, da imaju malo mozga, sad bi NS morao reći, da se radi o utakmici RS koju podupire FS RS, Milorad Dodik i Aleksandar Vučić, a inače nemamo pojma o čemu se radi..... I samo prebaciš loptu na drugu stranu. Ovako klasično trolanje. Bez veze se troši tinta na pisanje i komentiranje....kupili ime i prezime jednog seljačića za sitne pare....bezze....Pozdrav!
EmirEmir111
Bravo Edine.. Vico sjetim ti se najmilijih
Mani
SAVEZ NAPOLJE!
C.Banks
Džeko, Pjanić i svi razumni igrači trebaju se ujediniti sad il nikad
C.Banks
Ovo je šansa da se napravi parareprezentacija i oformi novi savez. Mogao bi ovo biti totalno debakl Vice Zeljkovica ako se igraci ujedine, ali i fudbalske legende dignu na noge i uspostave novi fudbalski savez koji ce dobiti odobrenje svih nas navijača
King_Kenny
@C.Banks ...bolju sansu da ih poskidamo necemo imati,ali na zalost nema od toga nista...gdje su sad Salihamidzic,Halilhodzic,Barbarez,Kodro i ostali da dignu glas?...oni treba da ovo pokrenu zajedno sa sadasnjim igracima i da se bagra rastjera...
makelele
U prijevodu mislis na bosnjacki nogometni savez.
DV69
Kapiten kapitenski!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti