Edin Džeko se ipak ne vraća tako brzo?
(Foto: EPA) Edin Džeko je na jednom od treninga pred utakmicu sa Realom zadobio povredu mišića zbog koje je i propustio ovaj duel

Italijanski mediji prenose nove informacije

Edin Džeko se ipak ne vraća tako brzo?

Edin Džeko se povrijedio ove sedmice pred meč Lige prvaka protiv Real Madrida na Olimpicu koji je njegova Roma izgubila sa 0:2.

Iako su se sinoć pojavile informacije da će Edin Džeko propustiti meč Serije A protiv Intera, ali da će se već početkom naredne sedmice vratiti trenažnom procesu, sada italijanski Sky donosi malo drugačije vijesti.

Prve informacije su govorila da će Edinov oporavak trajati 10 dana, ali Sky danas saopštava da će "Dijamant" ipak pauzirati oko tri sedmice. Slična pauza očekuje i Stephena El Shaarawyja koji je morao napustiti susret sa Realom nakon samo 22 minute na terenu.

Tako bi se Edin Džeko, ali i El Shaarawy trebali vratiti u akciju na vrijeme za utakmicu protiv Juventusa, koja se igra 22. decembra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dobre vijesti za Di Francesca su da su se treninzima vratili Javier Pastore i Diego Perotti, pa bi trebali biti u kombinaciji za Inter.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi