Džeko "nema mira" na tribinama

Ne igra protiv Finske

Džeko "nema mira" na tribinama

A. Čaušević

Edin Džeko neće moći pomoći svojim reprezentativnim kolegama u delu protiv Finske zbog povrede. 

Džeko je učinio sve da se oporavi, ali u bh. taboru nisu hjteli da rizikuju pa će kapiten Zmajeva biti pošteđen u duelu protiv Finske. 

Popularni Dijamant se nalazi na tribinama i scene prije utakmice pokazuju kakvu popularnost u našoj zemlji uživa Sarajlija.

Nakon što je razmjenio nekoliko riječi s prijaljetom Senijadom Ibričićem navijači su počeli prilaziti Džeki, tražiti autograme i fotografije.

Iskusni golgeter je odlučio da ispuni želju svima te je ljubazno pozirao i pravio fotografije sa navijačima. 

Rijeko ko u svijetu fudbala voli igrati za reprezentaciju svoje zemlje kao popularni Dijamant, ali danas je morao "podignuti ručnu" te neće biti na terenu.

Oglasi

"Uprkos mojoj ogromnoj želji i naporima medicinskog tima, ipak nismo uspjeli u našim zajedničkim nastojanjima da budem spreman za utakmicu protiv Finske.

Međutim, znam da će momci dati sve od sebe za pobjedu i da će na terenu ostaviti i posljedni atom snage za povoljan rezultat.

Pozivam navijače da zajedno bodrimo momke, kao nikad dosad, jer podrška im je itekako potrebna i siguran sam da će im dati više snage za najbolji rezultat na terenu!

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sretno momci, idemo po pobjedu. Možemo mi to zajedno", poručio je kapiten bh. nacionalnog tima.

Džeko bi trebao igrati protiv Ukrajine za tri dana. Taj susret se također igra na Bilinom polju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti