Edin Džeko u Dubrovniku sreo "budućeg saigrača" iz Intera, pa objavio fotografiju na Instagramu

Dijamant na zasluženom odmoru

Edin Džeko u Dubrovniku sreo "budućeg saigrača" iz Intera, pa objavio fotografiju na Instagramu

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko još uvijek se nalazi na zasluženom odmoru, a naš fudbaler tradicionalno i ovo ljeto provodi u Dubrovniku.

Džeko u ovom hrvatskom gradu ima kuću i često koristi priliku da posjeti Dubrovnik gdje je također nedavno otvorio i kafić. Bh. napadaču će odmor sigurno dobro doći da napusti baterije za novu sezonu.

No, još uvijek je velika nepoznanica da li će Džeko naredne sezone igrati u Romi ili u Interu kako se već špekuliše nekoliko sedmica.

Tokom odmora Džeko je sreo i svog prijatelja Ivana Perišića koji je upravo član Intera. Sigurno je da su razgovarali o Džekinom mogućem transferu u Inter, a da li će naredne sezone biti saigrači trebali bi uskoro saznati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je odlučio objaviti fotografiju na svom Instagram storyju, a nije dugo trebalo da se ona prošili među navijačima Intera putem društvenih mreža jer oni nestrpljivo čekaju dolazak Džeke na Meazzu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kako je Dzeko mogao sresti buduceg saigraca Intera, kada Dzeko jos nije ni potpisao za Inter i Dzeko svakako nece igrati za Inter jer prelazni rok je zavrsen i Dzeko nije jos potpisao za Inter i od toga nema nista.
1 0
konjnakvadrat
Dzeko Dzeko, blago tebi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi