Edin Džeko 'zakuhao' sa tim menadžerom, žalio se na travu?
Naš napadač je jučer odigrao vjerovatno najlošiju utakmicu u sezoni, pa je bio frustriran zbog loše igre i rezultata

Nervoza je, očigledno, učinila svoje

Edin Džeko 'zakuhao' sa tim menadžerom, žalio se na travu?

Nakon jučerašnje utakmice Rome i SPAL-a (0:2), italijanski mediji su napisali mnogo toga o samom meču, dešavanjima na terenu ali i izvan njega.

U centru pažnje našao se Edin Džeko, koji je protiv SPAL-a odigrao svoju vjerovatno najlošiju utakmicu ove sezone. Džeko nije uspio da se upiše u strijelce, a promašio je dvije ili tri vrlo izgledne prilike što za njega baš i nije karakteristično.

Italijanski mediji pišu da je Džeko za vrijeme i nakon završetka utakmice bio veoma nervozan, zbog čega se čak i verbalno sukobio sa tim menadžerom Rome Morganom De Sanctisom, kojem je u afektu uputio neke riječi koje ne bi trebao.

Osim toga, tamošnji mediji izvještavaju da se Džeko požalio na travu Olimpica koja je bila "previsoka i loše zalivena".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin Džeko je bio nervozan zbog loše igre i neočekivanog poraza svog tima, a situacije o kojoj su Italijani pisali vjerovatno nisu suviše ozbiljne i bile su samo plod trenutne frustracije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Citat iz clanka: "U centru pažnje našao se Edin Džeko, koji je protiv SPAL-a odigrao svoju vjerovatno najlošiju utakmicu ove sezone. Džeko nije uspio da se upiše u strijelce, a promašio je dvije ili tri vrlo izgledne prilike što za njega baš i nije karakteristično." Ne slazem se sa ovim gore izlozenim, znao je Dzeko promasiti i po pet ili sest prilika da bi tek u sedmoj prilici postigao jedan gol a to je bilo mnogo puta u Dzekinoj karijeri, dobro znam jer pratio sam gotovo sve Dzekine utakmice preko medija, ap ipak kazat cu da je Dzeko nekada izuzetan nekada prosjecan a nekada totalno izgubljen, kako vidim kod Dzeke sve zavisi od njegovog bioritma, kod Dzeke se nikada ne zna, on zaigra nekada dobro a nekada je totalno ocajan.
11 25
klikan
ne valja trava mijenjaj cvjecara
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi