Stigla još jedna ponuda za Edina Višću
Foto - EPA

Trabzonspor nudi novac i dva fudbalera

Stigla još jedna ponuda za Edina Višću

M. Šljivak

Bašakšehir dobija brojne ponude za bh. fudbalera Edina Višću.

Turski mediji jutros su objavili da je istanbulski klub odbio ponudu Fenerbahčea od sedam miliona eura plus fudbalera Ferdija Kadioglua.

Međutim, Bašakšehir je ovu ponudu odbio, ali je rukovodstvo kluba ubrzo dobilo novu ponudu na razmatranje i to od Trabzonspora.

Navodno, ovaj klub je ponudio novac i dvojicu fudbalera. Ponuda je četiri miliona eura, te fudbaleri Abdulkadir Parmak i Huseyin Turkmen.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Vrijednost Parmaka na tržištu je četiri miliona eura, Turkmena nešto ispod dva miliona, pa tako ponuda Trabzonspora na kraju iznosi manje nego što je ponudio Fenerbahče.

Vjerovatno će i ova ponuda biti odbijena, a vidjet ćemo hoće li Bašakšehir uopšte prihvatiti bilo kakve ponude.

Top Komentari

nijepoznat
Majstor
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi