Mulalić: "Bilo je diskutablinih situacija, imamo penal i crveni karton, poništen gol..."
Foto: T. Hebib

Trener Igmana nakon poraza od Sarajeva

Mulalić: "Bilo je diskutablinih situacija, imamo penal i crveni karton, poništen gol..."

Admin Čaušević

Edis Mulalić je izgubio i svoj drugi meč na klupi Igmana, ali daleko od toga da su njegovi izabranici odigrali slabu utakmicu. Na kraju su primili gol u samom finišu za poraz 1:2.

Tokom utakmice Igman je bio ravnopravan protivnik, imali su domaći nekoliko prilika da dođu i do trijumfa, ali su bili neprecizni u završnici.

"Utakmica je bila otvorena za svaki pedalj zemlje. Možemo reći da smo odigrali dobru utakmicu, mislim da je bilo diskutablinih situacija", rekao je Mulalić na press konferenciji.

Poslije toga je karizmatični stručnjak govorio o spornim situacijama, posebno u prvom poluvremenu kada sudija Kazlagić duel Ramića i Đuričkovića nije okarakterisao kao penal.

"Imamo penal i crveni karton u prvom poluvremenu, možemo o tome diskutovati, ne znam ni poništeni naš gol za 2:1, još smo imali zicera."

Oglasi

"Momci su izgarali svaki minut, želim da na terenu uvežu još neki pas. Za danas se nemamo čega stiditi.. Mislim da smo Sarajevo sveli na minimum kad se pogledaju uložena sredstva, oni imaju dva ili tri ravnorpavna tima da se bore u Premijer ligi."

Mulalić se nada da će on i njegovi igrači biti nagrađeni u narednim mečevima.

"Sa igračima sam 14 radnih dana, sve su do sad pohvatali, imamo čist i dobar odnos, vratit će se to nama."

"Ssm po sebi sam hrabar, nemam straha niti čega, tako sam došao u Igman, osjećam se kao kod kuće. Ne bi bilo loše da smo danas nagrađeni rezultatom, ali bit će još bojeva i megdana."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman naredni meč igra u petak od 14 sati kada u Konjic stiže Željezničar.

"Liga je dosta podjednaka, svaka utakmica je teška. Ne znam ni ko nam je odredio ko kad igra, to je s brda s dola. Liga je tu negdje. Mislim, ali mislim da je današnja utakmica bila dobra u svim segmentima", završio je Mulalić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hoss
Nije bilo penala nad Andjusicem? Ili crveni za Dupovca jer je bio zadnji igrac prilikom faula i viste prilike za postizanje pogotka?
5 0
Mitjo
Zao mi je samo klubova kao sto je Velez, jedina postena ekipa u ligi, moze se reci i Zrinjski donekle. Sarajlije samo kukaju, a svaku utakmicu plate sudije i sporne situacije na njihovu stranu odu. Srpskim klubovima strasno kako se sudi kod kuce bukvalno kolju. Hrvatski malo malo nesto namjeste, ali ne spominju sudjenje. Sve u svemu liga za ugasiti.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi