8

Komentari (8)

mido1921
Nek si osvetio torpedo
Husrefbeg22
Ko god igra kontra taktiku onoga duduka od trenera moze da pobijedi. Predlazem duduku da vise ne daje izjave za medije, jer se nejma sta reci poslije onoga debakla i bruke od Tuzla grada. Danas je moderni fudbal i uspjeh zasnovan na trcanju i dobroj odbrani a to i fali Sarajevu. Odbrana suplja, golman rupa a kondicija nikakva. Sta rade kondicioni treneri ako uopce ista i rade??
pjanke.sa
Hajde ba ne seri.
struja
E jos da niste dali kredit Amaru,sad imali 11 boba.
Mozda tesko protiv vas a sa vama igrat malo je nelogicno
Icardi072
Ado_GTI
Polako dugo je prvenstvo. Joj ima da se igra i ekipe da se uštimaju. Neznane se ništa.
user1659354598
Edise sve je to ok ali izmjene Edise,kasnis opet,vodis 4-0 ,TC vrsi 3 izmjene ti cekas i ne mjenjas i primamo 2 gola na svjezinu TC i na nas umor,Hodzic dobija bez potrebe 2 zuti karton i sad visi protiv Borca i rizikujemo da dobije 3 zuti i ne igra Derbi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.