Mulalić je dugo zamišljen sjedio na klupi, a potom je izveo šou na putu prema svlačionici
Željezničar je ove sezone dosta bodova izgubio na mečevima gdje su morali i mogli bolje (Foto: Screenshot)

Trener Željezničara u centru pažnje

Mulalić je dugo zamišljen sjedio na klupi, a potom je izveo šou na putu prema svlačionici

M. Šljivak

Željezničar je u 24. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine poražen od Leotara u Trebinju s 1:0. Nakon utakmice na klupi Plavih dešavala se zanimljiva scena, a u glavnoj ulozi je bio trener Edis Mulalić.

Željezničar je u Trebinju pokazao jako lošu fudbalsku predstavu. Primili su bizaran gol u 32. minuti kada je pored uspavanih Cocalića, Drine i Bendera Dennis Stojković postigao pogodak za 1:0, što je na kraju bio konačan rezultat susreta.

Trener gostiju iz Sarajeva Edis Mulalić ponovo je bio u centru pažnje. Nakon završetka utakmice viđene su scene koje su svojstvene samo njemu.

Dugo je nakon posljednjeg sudijskoj zvižduka Mulalić sjedio na klupi. Kao da nije mogao vjerovati šta se danas dešavalo na terenu stadiona Police.

Edis Mulalić na sjedi na klupi zamišljen nakon utakmice protiv Leotara u Trebinju (Foto: Screenshot)

Nakon nekoliko minuta sjedenja na klupi, Mulalić je ustao. Sa pomoćnikom Harisom Alihodžićem je krenuo prema svlačionicama, ali i dalje je bio u nevjerici.

Trener tima s Grbavice se konstantno saginjao i objašnjavao je nešto svom pomoćniku i očigledno je veoma nezadovoljan današnjim izdanjem svojih izabranika.

Oglasi

Mulalić pomoćniku Alihodžiću objašnjava nešto dok je na putu prema svlačionici (Foto: Screenshot)

"Ležanje, negledljiva utakmica. S obje strane je bilo ležanja. Strašno, strašno", rekao je nakon utakmice Edis Mulalić i dodao je:

"Trebamo i moramo pametnije. Nije sve fudbal u Bosni i Hercegovini. Mi se šest od sedam dana pripremamo za stvari koje nisu fudbalske. Tako je i danas bilo", rekao je Mulalić.

Edis Mulalić očigledno ne može da vjeruje u ono što se dešavalo na terenu (Foto: Screensho)

Željezničaru je ovo bio sedmi poraz ove sezone. Plavi su međutim još uvijek u igri za izlazak u Evropu jer su trenutno na četvrtom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 24 utakmice tim s Grbavice je skupio 39 bodova. Ova brojka bi bila mnogo veća da Željezničar nije kiksao u sličnim utakmicama kao što je Leotar i to bi tim Edisa Mulalića na kraju moglo koštati.

Željezničaru novi izazovi slijede u Kupu Bosne i Hercegovine gdje će u polufinalu igrati dvomeč protiv Veleža, a u narednom kolu Premijer lige kod kuće čekaju FK Tuzla City.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
@zosteer8 @papagaj ponavljati I uči povijest: HŠD zeljeznicar, NK zeljeznicar, HNK zeljeznicar, FK vaso miskin crni, FK zeljeznicar, NK zeljeznicar, FK zeljeznicar........
Zanimljiva POVIJEST i uvlacenje u razne shupke na vlasti
4 6
nakopitam
To je ta filozofija, narkomani raspali vicini!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi