Ekipi William II ukraden papir sa taktičkim zamislima pred meč protiv Feyenoorda
Foto: Twitter/William II

Više nikad u taj hotel

Ekipi William II ukraden papir sa taktičkim zamislima pred meč protiv Feyenoorda

Da se u svijetu fudbala svašta zanimljivo može desiti dokazuje i nedavna utakmica Kupa Holandije između Feyenoorda i William II. 

U tom susretu polufinala Kupa, Feyenoord je slavio pobjedu rezultatom 3:0, a kako i ne bi kada su pred samu utakmicu mogli vidjeti taktičke zamisli svog rivala.

Naime, papir sa taktikom koju je spremio trener gostujuće ekipe ostao je u prostorijama hotela u kojem su odsjeli igrači William II, a dok su oni spavali jedan od uposlenika hotela je došao do papira i brzo ga postavio na internet.

Trener William II Erwin van de Looi istakao je nakon susreta da njegova ekipa više nikada neće odsjesti u tom hotelu.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Inače, William II je trenutno 14-plasirana ekipa u holandskom prvenstvu sa 23 osvojena boda nakon 25 odigranih kola, a naredni meč igra na gostovanju protiv Heerenveena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi