El Shaarawy pred transferom kojeg nije mogao ni sanjati

Želi ga Juventus

El Shaarawy pred transferom kojeg nije mogao ni sanjati

E. Čaušević

Italijanski fudbaler Stephan El Shaarawy prije godinu dana iz Rome je prešao u kineski Shanghai Shenhua, ali ima želju da se vrati u Seriju A.

Ovaj 27-godišnji fudbaler ima ugovor na još dvije godine, no sve više se piše o tome da se El Shaarawy želi vratiti u Italiju. Prethodnih mjeseci povezivao se s nekoliko klubova, ali konkretnih ponuda nije bilo.

Međutim, jutros je Tuttosport sve iznenadio informacijama da se nekadašnji igrač Milana i Rome nalazi na meti Juventusa. Stara dama pored napadača želi dovesti i krilnog igrača, a El Shaarawy je jedan od fudbalera koji se nalazi na listi želja Andree Pirla.

Navodno, El Shaarawy je spreman na sve da se vrati u Seriju A, a transfer u Juventus sigurno nije mogao ni sanjati. Čak je poručio da će pristati na značajno smanjenje plate jer u Kini trenutno godišnje zarađuje 16 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je zainteresovan da dovede El Shaarawyja na jednogodišnju posudbu, a ukoliko on opravda očekivanja onda će razmišljati o otkupu njegovog ugovora.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf
Ko je sledeci na transfer listi da potpise za Juve?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti