Čeka se odluka!
Foto - EPA

Sve je u rukama Poljaka

Čeka se odluka!

M. Šljivak

Italijanski mediji večeras su objavili kako je Roma sa Napolijem dogovorila transfer poljskog napadača Arkadiusza Milika.

Dogovoren je posao u vrijednosti od 25 miliona eura sa bonusima, ali transfer još uvijek nije završen jer se čeka odluka poljskog napadača.

Milik u svojim rukama drži sudbinu Edina Džeka. Transfer mag Fabrizio Romano objavio je večeras da se čeka Milikova odluka i ako prihvati da potpiše za Romu, Edin Džeko će biti prodat Juventusu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin je, po njegovim riječima, uvijek bio prvi izbor trenera Juventusa Andree Pirla. U proteklom periodu se mnogo toga izdešavalo, bilo je dosta problema oko transfera, iako je Edin već ranije dogovorio sve uslove.

Sada se čeka odluka Milika koji u prethodnom periodu nije imao previše volje da napusti Napoli, ali vidjet ćemo šta će se desiti u narednim satima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Bolji je dijamant od njega za klasu.
10 1
Lafo
Bolji je od Džeke samo kad ovaj ne igra
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi