Skandal u Španiji u režiji vlasnika Elchea: Kur**ini sinovi, nećete živi izaći odavde!

Uletio sudijama u svlačionicu nakon utakmice

Skandal u Španiji u režiji vlasnika Elchea: Kur**ini sinovi, nećete živi izaći odavde!

E. Oštraković

Glavna tema u Španiji danas je utakmica koju su sinoć odigrale ekipe Elchea i Betisa u okviru 23. kola Primere. Iako su domaći imali prednost od 2:0, na kraju su poraženi sa 2:3.

Nakon samo devet minuta igre Elche je imao prednost od 2:0. Prvo je Fidel u 7. minuti postigao gol za 1:0 sa bijele tačke.

Dvije minute kasnije Boye je povisio na 2:0, a gostujući igrači su bili u totalnom šoku zbog užasnog načina da otvore utakmicu.

U drugom poluvremenu desile su se neke jako čudne stvari. Prvo je u 57. minuti direktan crveni karton dobio Magallan u domaćoj ekipi.

Osim njega isključen je i Cheikh sa klupe zbog prigovora, a osam minuta kasnije dosuđen je penal za Betis. Iglesias je pogodio i smanjio na 2:1.

Tri minute kasnije bilo je 2:2. Guardado je asistirao, a gol za izjednačenje postigao je Miranda, međutim pravi šou još nije krenuo.

Oglasi

Prvo je u 88. minuti dosuđen drugo penal za Betis, ali ovaj put ga je Iglesias promašio, te se činilo da će utakmica biti završena podjelom bodova.

Ipak, duboko u sudijskoj nadoknadi novi šok za domaće. Sudija je dosudio i treći penal za Betis, te treći crveni karton igračima Elchea.

Willian Jose je bio siguran i donio je tri boda svojoj ekipi.

Utakmica je imala i svoje treće poluvrijeme, a sve je u svom izvještaju zabilježio delegat.

Sportski direktor Elchea, generalni mednažer i Bragarnik koji je vlasnik Elchea ušli su u svlačionicu sudija i počeli da prijete i galame.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sportski direktor urlao je na sudije i govorio im kako nemaju stida i kako su ku**ini sinovi. Schinocca, generalni menadžer kluba govorio je sudijama da ih snima, te da su ku**ini sinovi. Vlasnik Elchea, Bragarnik zaprijetio je sudijama da neće živi izaći iz svlačionice", stoji u izvještaju delegata.

Scene su to na kakve nismo navikli u najvišem rangu takmičenja u Španiji.

Top Komentari

Drakula
Ovako treba i nasim i savezu jedan kad glavu izgubi nece im past na pamet vise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi