Golferka je svaku utakmicu na San Siru na istom mjestu, ali niko je ne gleda u oči, jasno je zašto

Zanosna Italijanka plijeni ogromnu pažnju

Golferka je svaku utakmicu na San Siru na istom mjestu, ali niko je ne gleda u oči, jasno je zašto

Admin Čaušević

Italijanska golferka i manekenka, Eleonora Incardona,  je jedna od glavnih atrakcija na svakom domaćem meču Interu. Svojim izgledom plijeni ogromnu pažnju, međutim zbog njenih atributa mnogi muškarci zapostavljaju ljepotu njenog lica. 

Ova 33-godišnjakinja je postala popularna nakon što se pojavila na jednom turniru u Americi u golfu što joj je donijelo veliki broj fanova na društvenim mrežama posebno Instagramu.

Poznata je i po tome što je bila u vezi sa plastičnim hirurgom, Mirkom Manolom koji je inače polubrat poznate italijanske novinarske Dilette Leotte. Nema sumnje da je i Manolo kumovao njenom sadašnjem izgledu.

U posljednje vrijeme zapostavila je igranje golfa te se okrenula manekenstvu te je angažovana i kao fitnes trener.

Iako je rođena na Siciliji odrasla je u SAD-u gdje joj se i pojavila ljubav za golfom, međutim povratkom u Italiju postala je zaljubljenik u fudbal, prije svih u milanski Inter.

Oglasi

Svaku utakmicu Intera prati sa istog mjesta na stadionu San Siro što pokazuju i njene brojne fotografije, a njeno raskošno poprsje obično dođe u prvi plan.

Bila je zimasu i u Rijadu gdje su Nerazzurri osvojili italijanski Superkup, a nema sumnje da se već dala u potragu za ulaznicama za finale Lige prvaka 10. juna u Istanbulu kada Inter igra protiv Manchester Cityja.

Zahvaljujući zaradi od Instagrama uspjela je premašiti bogatstvo veće od milion eura. U Milanu gdje trenutno živi posjeduje prodavnicu luksuznih satova.

Prošle godine je bila i žrtva lopovske krađe nakon što je lokaciju svog doma otkrila na Instagramu što su lopovi iskoristili te je opljačkali.

Oglasi

Otkako je raskinula sa Dilettinim bratom nije stupila u ozbiljnu vezu, ali i nakon što pljačke svoj privatni život od očiju javnosti krije kao zmija noge.

Inače, Eleonoru trenutno zastupa jedna agencija iz Milana koja joj je omogućila da se probije u svijetu modellinga te se na taj način obogati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cpnp4y0ocOF/[/instagram]

Otkako je počela zarađivati preko Instagrama golf je potpuno ostavila po strani te se uglavnom tim sportom bavi amaterski iako je svojevremeno željela biti profesionalac.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anga
Niko je ne gleda u oci...jer ima lijepe zube :D
0 0
Zenicanin
Wow, kakav uspjeh, imati sise!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi