Elneny otkrio gdje ide Ozil? "Uvijek priča o njima"
EPA

Podgrijao glasine

Elneny otkrio gdje ide Ozil? "Uvijek priča o njima"

Mohamed Elneny dodatno je 'podgrijao' glasine da bi Mesut Ozil mogao otići u Fenerbahče.

Iako se njegov status dolaskom Mikela Artete znatno poboljšao, sve se više špekuliše o tome kako bi njemački fudbaler mogao pojačati Fenerbahče, a na tu temu sada je govorio i Elneny.

Ovaj vezni fudbaler Bešiktaša, koji je pod ugovorom s Arsenalom, otkrio je kako mu Ozil često u razgovorima pominje Fenerbahče.

"Mesut stvarno voli Fenerbahče. Uvijek govori o klubu i navijačima. Ako mene pitate, mislim da bi mogao doći. Uvijek me pokušava isprovocirati pjevajući njihove navijačke pjesme", kazao je Elneny za Bein Sport.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uz to što mu je Fenerbahče omiljeni turski klub, Ozil je vezan i za Istanbul gdje se, između ostalog, vjenčao sa nekadašnjom misicom Amine Gulse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi