33

Komentari (33)

Grohot
Begicu debilu baci se sa najvise zgrade pod hitno, ucini naciju sretnom i ponosnom makar na tren
Begicu preuzeo si odgovornost za neuspijeh reprezentacije BiH, a sad te molim u ime svi fanatikosa napusti funkciju presjednika F/NBiH, bilo bi to tvoje veliko patriotsko dijelo prema BiH. Hajde Begicu da vidimo jesi li patriota. Treba ustanoviti novi fudbalski savez BiH, neki treba da odstupe a neki da ostanu u savezu.
user1590396893
Begić kad bi bio predsjednik Njemačkog saveza Njemačka bi C ligu igrala
Ko_je_babo
A Slovacka ima tim za euro,samo zvijezde u njihivom timu. Sa ovakvim igracima koje imamo ne mozemo pobijediti Sj Irsku ciji igraci igraju u 3. eng ligi......to samo budala moze postici.
tbra
Nek slovacka, makedonija, skotska itd. imaju tim. Nista nismo slabiji od tih ekipa, naprotiv. Napolje papcino do kad ces nas zavaljivati?
user1583752673
Prvo aerodrom opljaho pa sad nogometni savez i jos ne misli stat! Parazitu jedan! Mrs!
emanuelmacron
Treba nam opasan selektor nemora znati nista o fudbalu ,na kraju krajeva fudbal nije nauka o kvantnoj fizici ,fud baleri i nemaju neke skole najvisi nivo skolovanja ima aguero obrezivac papaka u stali. Kad ste vidjeli da je fudbaler ing. ili doc.n . Kazu da je DZEKO jedno vrijeme krenuo u skolu uprivredi poslije mjesec dana je zaglavio u bolnici zbog velikih glavobolja i oteklina na mozgu.
Patriot
Makedonija ima tim za EU ?
gogs
Losija ekipa sa dovoljnom motivacijom i zajednistvom koje polazi od samog vrha saveza pa do igraca moze nadoknaditi svaki manjak u kvaliteti. Jednostavno receno da su svi disali ko jedan od vrha do repa saveza kvalifikovali bi se i ovaj i prosli put bez problema. Sta nije jasno?
saju701
Normalan covjek bio dao ostavku nakon svega ali kad covjek nema osjecaj odgovornosti onda iskljucivosti nema kraja. Ako nisi ispunio cilj onda lijepo daj otkaz, bar se tako radi u normalnim drzavama.
BlueBoys
Begicu bebeća kosice
Ters
Begic se obogatio. Koga briga za fudbal
Darkwood
Sta kažeš? Nemamo tim za Evropsko prvenstvo jeli? A skotska, slovacka itd imaju.... mrs govedo jedno bezobrazno. Sram te bilo krkane jedan. Kupi se i ti i oni snsd, hdz i sda bagra iz saveza. Ova prva dva i ne žele da BiH ode na neko takmičenje. Tu su samo da koče i smetaju, a sda je ko parazit uz njih. Smetljari jedni.
Jasko cologne
Jasno je da neko iz saveza radi protiv
south
Ubleho odlazi zbog tebe i tvojih havera smo danas ovdje gdje jesmo ko vise ovu ublehu bez ikakvih kvalifikacija nogomentni da on tolike god bude precjednik jos sad pocasni.
user1605695985
Makedonci, Škoti i Slovaci imaju tim za Eura a mi nemamo. Nemamo zato sto ti glavonja sa ostalim glavonjama jedete puno ****a u savezu
pero98
Sjajna izjava odlicnog predsjednika.
ryan.giggs
Sad je covid kriv što ti nemaš kapacitet? Jedino što imaš je krivična prijava za netransparentan rad na aerodromu.
denny84
Eto nek ima Finska!
Eno30
Vico ce gurati Borac o iz Borca igrace borio se da se osnuje reprezentacija RS mrzi Bosnu i Hercegovinu reprezentaciju a sad ce biti presjednik pa doklen vise ova politika doklen ce ova gamad biti tu
kukuruz
Pa napravite team, za šta vas plaćamo
ADNAN_BRANKO
Čuj nemamo tim za EURO, pa ne možemo ga ni imati sve dok je dotični na vrhu Saveza. Mi nemamo stadion za kvalifikacije za EURO a ne nešto više. Strašno
starigrad
Da se hoće više završiti ova tragikomedija. Stid me više gledao ovo. Fuj
HerL
**** ti neninu picku
Dobar,Los,Zao
Kriv je Covid 19,inaće bi se plasirali!
Taceoni
Napusti nas molim te?
Opijum
E baš svašta, smijesno sta ovaj izjavljuje i kakve budalastine prica
AS83
Jedini nam je spas da svi amateri i anonimusi (uključujući Begića) povuku sa svojih funkcija i to prepuste bivšim reprezentativcima, sve ostalo je propast
goofy
To je prijedlig ulice...."bivsi reprezentativci". Bivsi reprez. Ili bivsi fudbaleri/nogometasi su u velikome broju polupismeni, tek sa zvesenom osnovnom rijetko koji da ima srednju a ako imaju neku visu onda je to za nekoga trenera ili Managment! Biti Predsjednik Saveza nemoraS biti loptas trebaju ti neke druge sposobnosti koke ukljucuju visoko obrazovanje
K79
@goofy slažem se samo nas problem je sto ovi trenutni u savezu niti su bivši loptasi niti obrazovani a ako imaju neke diplome onda su to one iz Gračanice, Travnika itd
Sport111
Dzaba visoko obrazovanje kad savez neradi svojoj poso kako treba
tbra
Naravno da na pozicijama fudbalskog saveza moraju biti ljudi koji su usko vezani sa fudbalom, a ne kao ovi uhl**** i neandertalci.
Brazuka
Vico je smeće ko i ti . Budimo se nacijo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.