Elvir Rahimić svjestan problema s kojima se suočavamo, ali očekuje dobre rezultate

Zmajeve očekuju dva teška meča

Elvir Rahimić svjestan problema s kojima se suočavamo, ali očekuje dobre rezultate

Edmir Škorić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ima dvije jako teške i zahtjevne utakmice pred sobom.

Zmajevi će u okviru kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar naredne godine 9. i 12. oktobra odmjeriti snage sa Kazahstanom i Ukrajinom.

"Počinju pripreme za ove dvije utakmice. Sigurno da nas očekuju veoma teške i važne utakmice. Stručni šta ima problema, imamo mnogo povrijeđenih igrača, to je naš najveći problem, ali nadam se da će momci koji su tu i koji budu zdravi da će napraviti dobar rezultat. Važne utakmice, ali očekujemo da ostvarimo pozitivne rezultate", rekao je Rahimić u razgovoru za zvanični sajt NFSBiH.

Siniša Saničanin i Stjepan Lončar su nedavno otpali sa spiska, kao i Mateo Sušić, te Miralem Pjanić. Naknadne pozive dobili su Elvis Sarić, Dario Đumić i Sanjin Prcić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Izabranici Ivajla Peteva još uvijek su u igri za Mundijal unatoč ne baš dobrom otvaranjuu kvalifikacija. Nakon četiri meča osvojili smo tri boda i nalazimo se na četvrtom mjestu u grupi D u kojoj su još Francuska (12 bodova), Ukrajina (5), Finska (5), te na dnu tabele Kazahstan (3). Francuska je odigrala već šest mečeva, Kazahstan i Ukrajina po pet, a BiH i Finska po četiri meča.

Elvir Rahimić o okupljanju "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine...

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Monday, October 4, 2021

Top Komentari

user1605368976
Ove dvije utakmice će vam i dohakat .
5 1
King_Kenny
...tesko je nadomjestiti takve prvoklasne igrace kakvi su Loncar i Sanicanin,pa i Brazil bi osjetio nedostatak takvih vrsnih majstora fudbalske igre.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi