17

Komentari (17)

Hare1946sa
Meni je ovo super ljudi sta god vi mislili, da je savez malo bolji moglo bi se nesto napraviti od ove lige, pitar sam al opet svaka cast. Drago mi je stvarno cuti da je neko ime potpisalo za bilo koji bh klub. Sad ce neko reci kakvo ime, lik koji je igrao protiv Messija u istoj ligi za mene je ime.
HardcoreSouth1987
hvala ti brate što nisi klasični bošnjo kojem je sve njegovo najgore i koji bi radije popljuvo po svojim dijamantima, a tuđa ****a hvalio
Hare1946sa
Sve dok nam je tudji uspjeh nas poraz mi ćemo biti "bara". Iznenadi se čovjek kad razmijeni par slova sa nekim a da to nije vrijeđanje. Veliki pozdrav.
Adohordas
Tako je , liga nam napreduje samo jos terene da je zamjene bilo bi to 10 puta bolje za sve
pjanke.sa
Tereni braco i postenije sudjenje! Samo da nije onako ofirno ko prosle godine u proljece! Ali tereni broj jedan. Protiv sudija se moramo boriti samo dokazima i ne odustajanjem! Inace svaka cast za Azmira, neka kaze ko sta hoce. Jos Zelju da nam uzme neko sa parama, i imamo 6-7 ekipa vazda koja moze svakak svaku pobijediti. Opet ponavljam: ako sudije ne budu preofirne. Svuda sudije su korumpirane ali nisu barem ovako ofirne, FIFA i UEFA moraju biti vise upoznati sa svim!!!
Goran86
Kakve su ga muke natjerale da dodje u bh ligu.
Glava97
Ma daba ulažu u Bih fudbal kad Vico klošar, štima kako hoće sve se unaprijed zna.mater svoju ****
Shaba
Bitno je da pocnu dolazit igraci koji imaju reputaciju, da se podigne rejting lige, svakako treba napravit balans izmedju domacih talenata i ovih igraca koji dodju , i rezultati ce doci. Ako hocemo igrat grupne faze evropskih takmicenja moramo dovest i ponekog sa strane, uefa ce pomoc oko infrastrukture. S grupnim fazama dolazi novac, dize se rejting lige, bolje se prodaju domaci igraci, puno je benefita, pitanje je koliko ce nasi celnici saveza a i klubova bit pametni da posloze stvari.
irnes4
Sve si fino rekao ,ali ovo je BiH I sve ide u privatne dzepove + savez takav je kakav je ,kod nas se ne zna sve do zadnjeg dana koji ce klub ostati u ligi ,najstariji i jedni od boljih klubova imaju problema ili su vec u nizoj ligi Uzet cu Crnu Goru kao primjer i nemam nista protiv te drzave ,ali njihov svaki klub ima reflektore i tribine od Zete do Buducnosti na kojima moze pozavidjeti svaki nas klub ,crn je nas nogomet druze ,i kada dodju neki igraci kao ovih dana u Tuzlu i Sarajevo kude ih bosanci narod ,pod****vamo redom
Shaba
To je to, srz problema nazalost
realista1982
Polako prvo da ga vidimo hoće li zaigrati, dovodio je Azmir i bivse igrače Intera iz Milana...
FighterIXI
Kad vidi na kakvoj ljepotici od terena će igrati svaka marka će mu prisjesti. Inače, zadnju utakmicu odigrao prije godinu dana.
Lewa_9
Jer je klub osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića @Sars33
Sars33
Zar moras biti toliki nacionalista? Sad si u kao u nekom fazonu... nije ti mrsko mijenjati pismo, sve samo da bi bio kao u nekakvom svom fazonu, ako ti je draze koristi "svoje" pismo, a ne tude
Lewa_9
Dovelo je i ФК Сарајево pojačanje sa tribina mađarske druge lige, tak' da...
Sars33
Cemu pola cirilica pola latinica?
Ekspert
To kako uređuje Zukanović TM stvarno nema smisla. Đokanović milion. Smiješno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.