37

Komentari (37)

Marija5543
zdravo svim mojim prijateljima, ja sam Isabella Ethan, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo o tome kako sam vratila svog muža u svoj život, želim reći ljudima širom svijeta da postoji prava magija bacača online i da je moćna i originalna , Njegovo ime je dr. Alaba. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu s mužem koji me izbacio. Kada sam kontaktirala Wisemana, on je začarao mene i mog muža koji je rekao da nema ništa sa mnom, opet me nazvao i počeo me moliti. Svima koji čitaju ovaj članak i trebaju bilo kakvu pomoć Wiseman također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput ponovnog uspostavljanja braka i veze, liječenja svih vrsta bolesti, sudskih instanci, trudnoće, magije, sada smo jako zadovoljni sobom. Wiseman ga tjera da shvati koliko se volimo i trebamo jedno drugo. Ovaj čovjek je stvaran i dobar. Također vam može pomoći da popravite prekinutu vezu. Vratila sam muža! Bilo je to kao čudo! Bez bračnog savjetovanja i u ljubavnom životu to nam ide jako dobro. Kontaktirajte ovog sjajnog čovjeka ako imate problem s trajnim rješenjem putem maila: dr a l a b a 3 0 0 0 @ g m a il .c o m Možete i WhatsApp i viber ga na ovaj broj: +1 (4 2 5) 4 7 7- 2 7 4 4.,,,
Mehinaldo
Ovo samo kod nas ima da neko upumpa milione i ti se u pet godina umjesto naprijed vratis nazada pet godina svaka cast
WOLF20
Ahhaha otjeraju ga prije 10 dana, proglase ga krivim za sve i onda mu ponovo ponude posao.
Zgembic
Reko sam ja da vrana vrani oci ne vadi tako alkoholicarka i ovaj debil.
hz_033
Ovaj laze ne soli. Sad je sve jasno, Sabrina i Hadzija u kolu. Nastavili da mazu oci. Dok je njih oko kluba nema nam hajra!!!!
Ajax11
Kako niko ne zeli da kaze nešto protiv sudija….svi se vade…
bk123
Što se tiče sudjena stvarno je bilo katastrofalno i tu nema riječi ali ipak je Sarajevo najveći krivac....prokockat 13 bodova je umjetnost bez obzira na katastrofalno sudjenje...sve je do Sarajeva jer vidiš na stranu sudjenje ali i u samom timu bilo je nezadovoljstva i problema i tu je osnovni razlog a ne katastrofalno sudjenje koje je bilo takvo
Husrefbeg22
Emir Hadzic ne vracaj se u Sarajevo. Pregovara s deset igraca i nijednog ne dovede. Medicinsko osoblje FK Sarajeva nikakvo. Pola igraca po bolnicama i na operacijama? Oni sto igraju ne mogu da potrce? A na desetine fitness i kondicioni strucnjaci. Sve ih treba rastjerati i jedan normalan trener moze bolje voditi sve to. Nedima Hadzica vratiti iz Mladosti, on je potreban Sarajevu. Samo da su doveli zimus njega bili bi prvi.
pjanke.sa
@Husrefbeg22 buraz, ne budali. Vidis da nikoga ko je bio pod ugovorom nismo mogli dobesti zbog finansijske krize. Meni samo fali zasto ga nisu pitali da li je kraj finansijske krize. Ali sigurno jeste cim se vraca. Sa druge steane, ovaj covjek voli pravo klub. On radi srcem i ako napravi gresku, pokusao je i to je to 100% podrska.
Zeleni_zub
@Husrefbeg22 jesi li ti pogledao ovu emisiju? Pa frajer ti priča o tome kako je pokušavao dovesti Nedima Hadzica iz Mladosti i nisu mu dali zeleno svjetlo. Baš govorio na zimu ga htio dovesti i dogovorio sve, ali taraba. Pogledaj bolan prvo, pa onda komentariši.
_ZIJAGA_
PRVO POGLEDAJTE CIJELI INTERVJU, pa onda komentarisite..HVALA HADZIJA ZA SVE..ima nas i RAZUMNIH, pa smo znali u kakvom je stanju klub.
pjanke.sa
@_ZIJAGA_ niko od ovih majmuna nije pogledao intervju niti je procitao cijeli tekst. Odlican intervju!
hz_033
LAZE KO PAS !!!!!!
pjanke.sa
Bravo Emire! Bravo ss.ba ovo je jako dobar intervju. Nadam se da politika kluba te nece kazniti zbog intervjua. Ovo govorim od pocetka godine: Uprava FK Sarajevo nije transparentna prema javnosti! Svi su skole zavrsili van hranica BiH a osnovnu stvar nisu shvatili: TRANSPARENTNOST i ISKRENOST prema navijacima, igracima i svima koji su direktno ili indirektno ukljuceni u klub! Samo tako i nikako drugacije. Naprijed moje Sarajvoooooooo!
Lafac
@pjanke.sa jesi li ti EH ili neko od ove dvojice novinara hahahhahaha
pjanke.sa
@Lafac ja sam burazeru objektivni navijac Sarajeva. A ti ne znam sta si. Objektivni zeljovac nisi.
user1571956549
Kako vidim sve se svodi na to da NEMA PARAAAAA.....
pjanke.sa
Jeste glupko. Ali nemati para i biti u finansijskoj krizi su dva razlicita pojma. To vi u Zeljkanu necete nikad shvatiti.
user1571956549
Bgm pjanke ti.si ipak rodjen glup ko kita... Corona je sve klubove svijeta zavila u crno i ne pametuj da kod vas cvjetaju ruze glupane glupi naserem ti se u usta i usput ti Sestru Manijaci K A R A J U na redaljku
BordoBijeli
Vracaj se Hadzija izgidosmo od kako si otiso.Pusti ove neznalice hahahah
BordoBijeli
@pjanke.sa Ma znam sve,zaje bancija je ovo
Lafac
Evo kaže da vam se vraća u klub hahaha,mala promjena ,nije više SD nego skauting služba
Lafac
"Po meni je neshvatljivo da još uvijek nema neko na mojoj poziciji. Mnogo je tu posla, ali klub mora da ima nekoga tu. Čuo sam da će taj posao sada obavljati skauting služba. Ja sam prije par dana dobio ugovor od FK Sarajeva sa potpisom gosp. Kasuma gdje su mi ponudili da radim tu ulogu. Bio sam jako iznenađen kada sam to vidio. Hoćeš li potpisati taj ugovor? Potpisaću. (smijeh) I dalje mi je to nevjerovatno, ali tako je."
Lafac
Na 26' videa umire lik od smijeha hahahah,ja sam mislio samo se ovo kod nas dešava ali ovo je prekucavanje hahahah
Realist
Znaci on je dobio otkaz na funkcij dovođenja igraca. Pa sad igrace dovodi neka druga funkcija u kojoj su opet njemu ponudili poso. Jesam li ovo dobro shvatio.
Lafac
@Realist prije je igrače dovodio Emir Hadžić a sada će ih dovoditi Hadzic Emir hahaha
pjanke.sa
@Lafac idu bre budaletino prati truhli Zeljnjicar i kolko ce Lutvo da vas otkine. Pusti se najtrofejnijeg kluba u ligi. Hajd sic.
rabodimis
Nije gospodin Kapetanovic nego se*onja.. Sad se mijenjate za pozicije i ni malo vas nije stid trazit jos jednu sansu za restart.. Nesposobna skupina amatera sa nikakvim fudbalskim znanjem to ne zasluzuje.. Niko ni malo stida nema, sve dzoner do dzonera.. SD vec treci mjesec nemamo, mene stid njihovog nemara i bahatog ponasanja..
Ragnar1234
Kosto nas titule direktno, znat da ti odlaze dva glavna igraca on je trebo ljetos trazit zamjene , al je fulo na sve strane
pjanke.sa
Kako je mogao ljetos traziti?? Ljetos je mogao samo ponuditi nove ugovore. Ali vidis sta je bio problem: pare!!! Uprava nije dobro iskomunicirala na kraju ni sa uposlenicim. Jako lose uradjeno.
Manager
"Tino Sven Sušić? Njegov fudbalski kvalitet je strašan. Igrao je na SP, igrao za Hajduk, trebao da pređe u Inter. Ovdje se jednostavno nije uklopio i nije ispunio očekivanja ako mene pitate." AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D :D :D :D :D
Manager
bez tog prezimena 1.Liga FBiH bi mu bila maximalni domet ..
Manager
Preko Hajduka i reprezentacije ga uvalili Belgijancima u Genk za 2M € ,zadužio 'igračina' broj 10 ,nakon mjesec dana prebačen u B tim Genka :D :D :D :D :D ..jah šteta ,zaje_bo se nije o'šo u Inter Milan za 5M € koliko je Inter nudio na osnovu amidžinih kaseta samo :D :D :D :D :D
Bordobjeli
Al zato Semir unosi nemir...
pjanke.sa
@Manager sta bolan ne bio? Cijim se ti mukama sladis? Tininim ili FK Sarajevo? De nam malo pojasni sta ti je cilj 3 ova komentara?
pjanke.sa
@BordoBijeli jes brate nije ovaj Zeljovac, kako ga pratim on je onako kao, ne navija ni za koga, ali voli malo proshrat o svakome.
Manager
@pjanke.sa ne sladim se ja ničijim mukama ,samo mi smiješno da je Tino igračina .. mislim kad dublje razmislim .. žalosno je to .. Vjeruješ li ti da bi Tino ikada zaigrao za reprezentaciju da mu amidža nije bio selektor ? I jel vjeruješ da ga je Inter iz Milana tražio i nudio 5M € navodno ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.