55

Komentari (55)

StarMoVe
Mjerilo osvojenih trofeja uz sav respekt nemora da znaci da je neki klub najveći. Sad kad bi se mjerilo od 1955 do 1992 uspjesi u svim evropskim takmičenjima na primjer Velež je tu bio ispred Sarajeva i Želje. Nekima bilo pravo ili ne mogu se u to uvjeriti. Sad možemo do besvjesti filozofirat.
Famos1987
Nikad Zeljo pa 5 mjesta prazno pa inda me dalje ne zanima
Ars1946
Daleko najveći klub. U exYu najbolji klub iz BiH sa dvije titule i najviše osvojenih bodova, ispred Veleža i Želje. U Premijer ligi BiH najviše osvojenih bodova i pet titula, osvojeno i 7 Kupova. To nije niko uspio. Sa Mirvićem od ove sezone kreće dominacija, otjerani i lopovi iz Uprave i igrači koji su samo "muzli" klub. Ova ekipa je prejaka i sada za ostale, sa napadačem će se sve zacementirao što se tiče plasmana. Dupla kruna!
HarisADP
Normalno da smo najveći!!!
bazaorao
Misliš korona i namjestenih titula. Divovi koji nemaju svoj kokošinjac a nszivaju se najvećim.
VelikiMislilac
Što se tiče najvećeg u ex Ju: Velež 7 puta u top 3, 4 puta u finalu kupa. 2 osvojena kupa. Sarajevo 4 puta u top 3, 2 puta u finalu kupa. Dvije titule prvaka. Zeljo 4 puta u top 3, 1 u finalu kupa. Jedna titula prvaka. Borac 2 puta u finalu kupa. Osvojen 1 kup. Sloboda 1 put u top 3, 1 u finalu kupa. Celik bio jednom sesti. Kup Maršala Tita je bilo izuzetno cijenjeno takmičenje što govori činjenica da su ga uglavnom osvajale ekipe velike četvorke. Najviše reprezentativaca iz BiH je bilo iz Veleža. Samo neki od igrača koji su igrali za Velež, uglavnom domaća proizvodnja: Tuce, Kodro, Baka, Vaha, Bajević, Marić, Vladić, Jurić, Kajtaz, Barbarez, Salihamidžić, itd, itd, itd... Tako da za to u ex Ju bi se dalo raspravljati. Kako god imamo veliki trojku Sarajevo, Željezničar i Velež. DALEKO najveći sigurno nije bi, ako je bio najveći. Sportski pozdrav iz Mostara
Famos1987
Nikad ni po kom segmentu Zeljo je za vas institucija Muhadzeri
VelikiMislilac
Dalje... što se tiče navijača: Željezničar, Sarajevo pa Velež. Što se tiče ljubitelja: Velež, Željo pa Sarajevo. Što se tiče finansijske moći i organizacije... Sarajevo, Velež pa Željo. Ovo samo poredim tradicionalno "veliku" trojku.
user1574859714
Hmm da vidimo malo Zeljine trofeje 7 titula a posto vi brojite onu nepriznatu i iz '99 brojimo i mi onu regularnu iz '46 Znaci 8 titula,6 kupova,tri super kupa,jedini BiH klub sa trostrukom krunom,polufinalista kupa uefa sto niko nikad vise iz BiH nece uraditi. Dakle kako najveci? Imate titula ko i Zrinjski? Dakle kako najveci? Dodje vas 500 na utakmicu Dakle kako najveci? Da ne govorim da vas nigdje u BiH ne vole Dakle kako najveci?
HUNTER
@bazaorao šta mai papak ruralac? Opet čeprkaš po Sarajevu i po šeheru svojom poganom labrnjom?
HarisADP
Hahah seljo veci hahshaahah joooj pito masanco sta necu procitat. Jos gore ovsj hajvan pise ko je vise u top 3 bio. MAZGO **** TI TOP 3 MATER! TROFEJ SE RACUJAJU A NE TOP 3
Republička liga je bila tadašnja druga liga u SFRJ tadašnjoj FNRJ (kao danas liga FBiH). Ako ćeš se već praviti pametan provjeri malo. Ako se hvališ tom titulom što se ne hvališ ostalim titualama prvaka druge lige SFRJ? Prozivate nas za korona titulu a '72 isto tako liga prekinuta radi epidemije gdje je ste Zvezdi bježali 1 bod uz 1-2 utakmice prednosti. Usput informacija za tebe,Sarajevo za 45 godina nikada nije ispalo iz prve lige Jugoslavije. Isto tako ni jedan renomirani sportski portal vam tu "titulu" ne priznaje osim vikipedije gdje možeš napisati da je željo osvojio kup prvaka te famozne '85 haha. To čuli da je Zvezdi priznata pa bi sad krava da potkovu nosi jer je konja vidjela. Brojite bajramske turnire ne znam da se ikakvo odlikovanje ili pehar dobivaju ako uđeš u četvrtinu finala. Koja bolan trostruka kruna? Koliko znam željo je samo '01 i '012 uzeo i to je to. A i tad vam je Osim kupovao. Ne zovu vas svi džabe mitomani. Ne vole nas nigdje zato što nosimo prefiks glavnog grada. Tako da pssst
Deepy
Samo titule su razlog da kazes da si najveci. Real je najveci, ne zato sto se nekome to svidja nego jer je najtrofejniji.
bazaorao
@HUNTER izašo si iz rupe brđane. Kad vidiš kako svi redom sljedeće sezone opet guze divove opet se uvuci u rupu. Bio sam neki dan u Mostaru kazu da dodjete gledati evropske utakmice.
HUNTER
@bazaorao gledat ćeš ti kako ti guzim sestru i majku i mogu se samo u njihovu rupicu uvući.
bazaorao
@HUNTER brađane povuci ručnu da se ne skotrljaš u Miljacku. Vi kitari ste inače nekulturni kukavice koje se sile samo preko neta a uzivo budu uvijek natabani.
HUNTER
@bazaorao pokenjam ti se u usta papčiću ruralni. Reci gdje i kad, pa da tebe Miljacka odnese, jer Miljacka je navikla da nosi vnago, a ti si jedno malo veće VNOGO. Hajde papak, gdje hoćeš da dođem? I opet ti karam mamu i seku
bazaorao
@HUNTER u Široki, na Grbavicu, Tušanj, Banja Luku, Zenocu....svejedno na svokom ste mjestu bili izmarisani. Samo se drži da se ne otkrljaš.
HUNTER
@bazaorao sereš i mlataraš kao i svaka pizda. Ne interesuju me ONI i tvoje seljačko mlataranje, ja TEBI kažem vaško, kad i gdje, da vidimo koga ćeš ti skotrljati. Samo reci gdje da dođem. I dobro te onaj momak nazvao da si smeće ubačeno troprstaško. Mamu ti yebem usta
bazaorao
@HUNTER ja kažem Široki ti ne smiješ valjda strah ti u kostima. Reci ti onda gdje ti je kuća na toj kući ja ću doći.
HUNTER
@bazaorao izredaju ti se iz Širokog (Lištice) svi u kući. Kod pravog Bošnjaka nema straha, kontaš? Ja sam tebi rekao gdje hoćeš da dođem, reci i ne zamaraj me više. Samo reci gdje da dođem i pusti se demagogije, pošto je previše prosipaš sa raznih profila. Mjesto i vrijeme ili se povuci u svoju jazbinu? I opet ti se sjetim mame i seke
bazaorao
@HUNTER eto ako ti je daleko Široki može i kod gola južnog dijela Grbavice.
HUNTER
@bazaorao bravo pizdo mala. Prosipaj demagogiju kad već nemaš petlju da se vidimo face to face. Sjetim ti se ženskog roda u kompletnoj familiji.
bazaorao
@HUNTER dodji u Makijato sutra u 12:00. Hajd sto si brđan nego si i glup.
HUNTER
@bazaorao dolazim u 12 i budi tamo seljoberu.
bazaorao
@HUNTER brđane vidjet ćemo jer vi kitari ste poznati po laži
HUNTER
@bazaorao oplode ti svi, kako ih vi seljucani nazivate kitari, mamu. Makijato je jedino mjesto za koje vi ruralni papci znate jer dođete jednom godišnje na Grbavicu iz svojih pizdića. A vidjet ćemo ko ce slagati, ****o četničko. Ja te čekam u 12 ispred jedinog kafića za koji vi seljaci znate, a poslije batina ti ide i krivična prijava. Kontaš li ****o troprstaško?
bazaorao
@HUNTER brđane ni to ti sad ne odgovara eto reci ti brđane ionako svaki put bude popareni. Nazovi i Skakinog vozaca da dodje nek ti pomogne ako se oporavio od prošlih batina. I polahko niz brdo da se ne povrijediš pa ćeš tražiti opravdanje.
HUNTER
@bazaorao ako si ti čoban i vnogo četničko, ne znači da su svi izašli iz šume kao ti tek prije par godina. Svojim piskaranjem misliš da ćeš nešto promijeniti. Ako ne dođeš sutra, a sumnjam da hoćeš, pošto si Sarajevo vidio samo na karti, obećavam ti da ću ja tebe naći, krv ti yebem poganu i onoga ko nosi tvoje gene. Napisao sam da dolazim u 12 sati ispred kafića Makijato. Skakin vozač neka ti oplodi kurvu majku, sestru, ženu, baš kao što ću ih i ja oploditi. Mani se demagogije i dođi seljucane..
bazaorao
@HUNTER kod tebe ta ****a non stop u ustima. Kako si seljak a još i kukavica. U ne ispred već se izvlačiš.
HUNTER
@bazaorao može i u i ispred i gdje god hoćeš. Pa nisam ja troprstaška pizda kao ti da se izvlačim i krijem, ja sam ponosni Bošnjak. A da je tvojoj mami kita bila manje po ustima i po pizdi, ne bi okotila takvo pašće kao što si ti. Sutra u 12 dođi kopile četničko i nemoj me više smarati.
HUNTER
@bazaorao sjedim u Makijatu i čekam te vnogo fašističko. Tu cu sjediti do pola 1 i odoh na dzumu. Ja sam došao, jer imam petlju, a ti seljucane znam da nećeš doći. Zapamti, naći ću te od danas pa za 10 godina, a za 100 eura se sve moze saznati. Zgadit će ti se tastatura, smeće jedno genocidaško.
bazaorao
@HUNTER sjedis sjediš...što ćeš na džumi pored takvog vokabulara. Zar vam hodža nije govorio da namaz odvraća od loših dijela, a ti....Nije cilj džume da bi te narod vidio il da bi se pokazao, već da se bude bolji čovjek, a tebi to džuma očito ne pravi. Zbog toga il se popravljaj il ne trači džabe vrijeme hodajući po džamijama.
HUNTER
@bazaorao dobit ćeš ti papak ono što si davno zaslužio svojim ponašanjem i unošenjem zla među ljude. Uče nas da čistimo svijet od šljama, zla i kjafira kao što si ti. A vidjet ćemo ko će kome i kako, pokazao si da si još samo jedno zlo i smutljivac. Do skorog viđenja fašisto
bazaorao
@HUNTER nisi ti skonto dobro onda hutbu. Obrati se ponove efendiji malo priupitaj nije na odmet. Hdjd sad ćao mrsko mi se više s tobom dopisivati.
HUNTER
@bazaorao Hajde vozdra pizdune. Što se tiče pisanja, sa tobom sam završio, a što se tiče mog obećanja nayebao si. Poserem ti se u sred usta I mahsuz selam za mamu. Papak troprstaški
TMilidza
Vi ste najveća qita u državi prvo s borcem dogovorite prekid lige i uzmete titulu hinjski, a onda se sljedeće godine žalite na suđenje
HUNTER
@TMilidza neko se dogovori sa Borcem, a neko sa sudijama uzme par titula (čitaj AmarOsim), pa sve te sudije budu skinute sa liste i nikada više nisu sudile. Nego, ima li gdje koji tvoj šošon, a da može gladan igrati, pa da ga potpišete za velikana iz doline dugova?
Jeste li platiti vodu? Ne spominješ Osima koji vam je donio par titula a plaćao sudije
inoxsteel
Treba im objasnit da ako igraju na najvećem stadionu ne znači da su najveći
meskoni
Ko te to slagao ćeloo ?
Uranija
Šta je ovo rođeni, vaš dudić kaže da je došao u najveći BH klub!?
VelikiMislilac
Pitari Istok će reći posljednju riječ. :D Bio je papak dok je bio u Veležu. Ono, nije on prava Sa raja i to.
pitariistok
Fedju znam od malih nogu,nikad ga pljuvao nisam niti covjek to zasluzuje...vidjet cemo sta moze napravit. Vjerujem da moze puno...papaka imas uvijek,psovat ce ga majmuni kao sto su i Husrefu psovali ali opet kazem,ja licno nisam nikome nista ruzno rekao osim Miodragu Jesicu i Sablicu...
Mostarac94
Dijela a ne rijeci
Starigrad01
Djela su 14 Titula.I kraj svake priče
Mostarac94
zeljo ih ima vise pa sta cemo sad?
Uranija
@Mostarac94 željo ima 13 (7 prvaka i 6 kupova) Sarajevo ima 14 (7 prvaka i 7 kupova) Možda u tvom zatucanom mozgu je malo drugačije ali to ne mjenja činjenicu da je 14-13 za Sarajevo!!!
velaMo
Još malo i prerasti ćete avazov u zgradu
plemic
pratiš li pl bih?
SeoRusilac
Usta moja hvalite me
Probaj ga sam sebi popustit
Hordas_00
To ostavi za matere
Hahaha ma nemoj 40 hiljada navijača na koševu 2002e i još brojite bajramske turnire super se ti sa skromnošću svaka vam čast.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.