Emotivna poruka Casillasove supruge: "Život ima čudne načine..."

Poslala poruku iz bolnice

Emotivna poruka Casillasove supruge: "Život ima čudne načine..."

Brojni svjetski mediji jučer su objavili vijest da je legendarni golman Iker Casillas doživio srčani udar.

Tridesetsedmogodišnji čuvar mreže Porta je na jučerašnji trening stigao u ne baš najboljem stanju, a klupski ljekari su pravovremeno reagovali, te ga odvezli u obližnju bolnicu gdje je ustanovljeno da je imao srčani udar.

Izazvalo je to veliku zabrinutost u svijetu nogometa, legendarnom golmanu podrška je stizala iz cijelog svijeta, a srećom, na kraju se sve dobro završilo i van životne opasnosti je.

"Bilo je zastrašujuće, ali sve je pod kontrolom. Hvala svima na porukama podrške", poručio je kratko Iker iz bolničkog kreveta.

"Život ima čudne načine"

Iz bolnice se javila također i supruga španskog golmana Sara Carbonero.

"Srećom, sve je ostalo samo na strahu. Hvala vam puno na svim izrazima ljubavi i brige. Kao što mi je dobra prijateljica danas rekla, život ponekad ima čudne načine da nas podsjeti da slavimo svaki trenutak", napisala je Sara uz dvije fotografije s legendarnim golmanom.

Španac je, podsjetimo, nedavno potpisao novi ugovor s portugalskim šampionom prema kojem bi za Porto trebao da brani do 40 godine, no njegova karijera je sada upitna nakon srčanog udara. No, u miru može otići u mirovinu jer je osvojio sve najbitnije trofeje do kojih se drži u nogometu.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

S Real Madridom je uzeo pet naslova prvaka, dva kupa, četiri superkupa, tri Lige prvaka, dva evropska superkupa..., dok je sa Španijom osvojio Evropsko prvenstvo 2008. i 2012. te Svjetsko 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi