Englez u Čitluku sa djevojkom gledao Zrinjski - Sarajevo, prethodno ga Mostar ostavio bez teksta

Svjetski putnik

Englez u Čitluku sa djevojkom gledao Zrinjski - Sarajevo, prethodno ga Mostar ostavio bez teksta

Edmir Škorić

Adam Thurston nogometni je zaljubljenik iz Bristola (Engleska) koji ima želju da posjeti skoro sve svjetske lige i da gleda mnoge utakmice.

Thurston je već obišao neke neobične destinacije, a ovaj engleski navijač odlučio se i na posjetu Bosni i Hercegovini, kako bi uživo pratio jedan meč Premije lige BiH.

On je na kraju prisustvovao derbiju između Zrinjskog i Sarajeva koji je danas odigran u Čitluku i u kojem su gosti ostvarili veliku pobjedu rezultatom 3:2.

Malo akcije bosanske Premijer lige u srijedu poslijepodne. Zrinjski Mostar 2-3 FK Sarajevo", objavio je na svom Twitter profilu objavivši nekoliko fotografija, Na jednoj od njih uslikao je čašu piva dok gleda dešavanja na terenu, uslikao glavnu tribinu pred početak meča, navijače Zrinjskog i jedna je fotografija izvan stadiona Bare.

Nekoliko sati ranije objavio je fotografije iz Mostara gdje je uživao u društvu djevojke, napisavši da je Mostar "j*beno lijep".

Prema fotografijama koje je podijelio, čini se da je navijač iz Engleske uživao u kratkoj posjeti BiH, a nije poznato hoće li i sutra biti na nekoj od utakmica ovog kola. Ko zna, možda bude pratio Željezničar u Banjaluci protiv Borca...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, na njegovom profilu mogu se pronaći brojne fotografije sa raznih gostovanja. Išao je nedavno na utakmice u Njemačkoj, odakle je također sa prijateljima podijelio svoja iskustva.

On tvrdi da je do sada posjetio preko 450 raznih stadiona i ima namjeru da nastavi svoju turneju po svijetu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lobudaraczapamcenje
Autoru clanka, sa BiH je zavrsio. Nema potrebe da prati selju tvog ???
0 2
user1655831611
Pogrešna zastava majstore
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi