Englezi predstavili "novi Real", ali ovo je sve samo ne realno
The Sun je "utrpao" brojne velike zvijezde iz Premier lige u sastav Real Madrida

Dream Team koji je teško okupiti

Englezi predstavili "novi Real", ali ovo je sve samo ne realno

E. Škorić

Engleski tabloid je objavio tim koji bi mogao sastaviti Zinedine Zidane u Realu, ali malo ko je to ozbiljno shvatio.

Povratak Zinedinea Zidanea u Real Madrid vratio je sjaj Kraljevima, a već se uveliko špekuliše o raznim velikim imenima koja bi navodno mogla na ljeto obući dres najtrofejnijeg evropskog kluba.

Britanski The Sun je otišao korak dalje i čak sastavio postavu koju bi Real mogao da ima sa Zidaneom na klupi, no ne izgleda nimalo jednostavno i realno.

Po Sunu bi na golu Reala trebao uskoro biti David de Gea, u zadnjoj liniji bi igrali Reguilon, Sergio Ramos, Raphael Varane i Dani Carvajal.

U veznom redu Chelseajev N'golo Kante, Tottenhamov Christian Eriksen i Paul Pogba iz Manchester Uniteda, a Eden Hazard, te Neymar i Kylian Mbappe u samom vrhu napada.

Ovakav tim bi teško iko mogao zaustaviti, ali jasno je da su to samo puste želje ljudi koji vole Real. Istina je da će Madriđani da se pojačaju i da dovedu neku veliku zvijezdu, ali ovo bi stvarno bilo previše...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Navijam za Real al ne treba puno preseravati. Sad svi igraci u Real nigdje veze...
2 1
Mele
PSG moze 1 prodati, ali Neymara i Mbappea, pan daj, sta se preseravate, doce Hazard i mozda spic i veznjak umjesto Modrica, Isco, Asensio se vracaju u tim, dosta im je.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi