Uspostavljeni prvi kontakti, više nema dileme ko je Zidaneova prva opcija!

Real kupuje Hazarda na ljeto?

Uspostavljeni prvi kontakti, više nema dileme ko je Zidaneova prva opcija!

E. Škorić

Sada kada se Zinedine Zidane vratio u Real Madrid, Florentino Perez je odlučio potrošiti 300 miliona eura.

Real će na ljeto krenuti u lov na velika imena, a prva želja je očigledno Eden Hazard. Njega je Zidane i ranije želio dovesti u Realu, a i sam Belgijanac u više navrata je rekao kako se divi Zidaneu i kako je Real Madrid jedan od njegovih najdražih klubova.

Iako je u jednom trenutku bio i blizu prelaska u Real, Eden je ostao u Chelseaju, ali čini se da se zasitio i Premier lige i da je spreman da napadne najveće stvari sa Zidaneom.

Portal Goal je objavio kako je Real uspostavio prve kontakte s Chelseajem i igračem, te planira da plati oko 132 miliona eura za sjajnog krilnog igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo to je cijena koju bi Chelsea prihvatio za svog sjajnog igrača, posebno jer su klubovi u dobrim odnosima, a prošlog ljeta je iz Chelseaja u Real prešao Thibaut Courtois, Edenov sunarodnjak.

Hazard ulazi u posljednju godinu ugovora s Chelseajem i to je jedan od razloga zašto će Chelsea željeti da ga proda na kraju sezone, a ovaj transfer čini se kao idealna opcija za sve strane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi