Enis Mašić postao slobodan igrač

Napustio Radnički iz Lukavca

Enis Mašić postao slobodan igrač

E. Škorić

Enis Mašić neće nositi dres Radničkog iz Lukavca u narednoj sezoni.

Ovaj 24-godišnji fudbaler stigao je u redove ovog tima u zimskom prelaznom roku, ali kako je sezona okončana zbog pandemije koronavirusa, nije uspio da upiše nijedan zvanični nastup za tim iz Lukavca.

Saradnja između dvije strane dogovorena je do kraja ove sezone i njenim završetkom Mašić je postao slobodan igrač, te će u novoj sezoni obući dres nekog drugog kluba.

Mašić je dijete Slavena iz Živinica u čijem dresu je bilježio zaista dobre nastupe u Prvoj ligi Federacije. Ipak, teška povreda koljena koju je imao prošle godine zaustavila ga je u zaista dobrim nastupima za ovaj klub i po povratku na teren je bilo malo straha od nove povrede.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Neće međutim biti nikakvo iznenađenje ako ga budemo ponovo gledali u dresu Slavena, a 24-godišnji veznjak ima i još nekoliko drugih opcija za nastavak karijere.

Dobra stvar je svakako što Mašić pokriva više pozicija na terenu i nema dileme da je privlačna opcija za mnoge klubove.

Top Komentari

Maestro
A bitne vijesti fudbaler poznat samo užim članovima porodice
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi