Eric Abidal skautirao na Via del Mareu

Barcelona ne odustaje od Fabiana Ruiza

Eric Abidal skautirao na Via del Mareu

Barcelona navodno intenzivno prati veznjaka Napolija Fabiana Ruiza.

Fabian se sa Barcelonom povezivao i tokom ljeta, baš kao i sa najvećim rivalom Katalonaca, Real Madridom. Ipak, ostao je u Napoliju.

To međutim ne znači da je Barca odustala, a sada Mundo Deportivo i Gazzetta dello Sport saopštavaju da je sportski direktor katalonskog diva Eric Abidal jučer bio na stadionu Leccea i gledao predstavu Fabiana Ruiza u dresu Napolija.

Ovakvi napisi stižu uprkos zvaničnom objašnjenju da je Abidal jučer na stadionu Via del Mare boravio kako bi dogovarao potencijalno partnerstvo s Lecceom, a sve u cilju razvoja mladih igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli međutim neće tek tako dati svog Španca, pa se špekuliše da su u toku pregovori o novom, boljem ugovoru za Fabiana Ruzia, iako njegov trenutni važi još četiri godine.

Navodno u novom ugovoru ne bi trebala postojati otkupna klauzula, a Napoli je spreman Fabianu Ruizu dati godišnju platu od tri miliona eura (+bonusi).

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi