Kap je prelila čašu: Ten Hag broji svoje posljednje dane na klupi Uniteda?
Erik ten Hag bi uskoro mogao postati bviši na klupi manchester Uniteda.

Nizozemac u nezavidnom položaju

Kap je prelila čašu: Ten Hag broji svoje posljednje dane na klupi Uniteda?

Eldar Ganibegović

Iako je Erik ten Hag stigao na velika vrata u Manchester United nakon dobrih rezultata na klupi Ajaxa, sada je na izlaznim vratima. Barem ako je vjerovati medijima na Otoku.

U meču 26. kola engleske Premier lige Manchester United je upisao novi domaći poraz. Bolji je bio Fulham rezultatom 1:2.

Kako prenose mediji u Velikoj Britaniji, budućnost Erika ten Haga nakon ovog poraza ponovo je pod znakom pitanja i ne treba čuditi ako uskoro postane bivši.

Novi vlasnik, 71-godišnji milijarder Sir Jim Ratcliffe, već je najavio velike promjene, a čini se da bi jedna od njih mogla da se tiče i Ten Haga.

Roberto de Zerbi kandidat za Manchester United.

Milijarder navodno ima i listu želja kada su potencijalni treneri u pitanju. Prvi na listi je Roberto de Zerbi, Italijan koji trenutno vodi Brighton.

Oglasi

Osoba bliska Ratcliffeu rekla je da biznismen nije potpuno uvjeren da želi otpustiti Ten Hag usred sezone, ali i da je to jedna od opcija.

Pod vodstvom Ten Haga United je već izgubio 14 utakmica u Premier ligi ove sezone. Tim je šesti na tabeli s 44 boda što nikako ne može da zadovolji navijače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

De Zerbija žele i Liverpool, Barcelona...

Prema riječima novinara Nicola Schire, Chelsea je počeo pažljivo pratiti situaciju oko de Zerbija. Za De Zerbija nisu zainteresovani samo Plavci.

Naime, kao svog novog trenera rado bi ga vidjeli i u Španiji i Italiji, ali i u drugom engleskom velikanu. Radi se o Barceloni, Napoliju i Liverpoolu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tutumaca
Evo ga spas zguzija prva opcija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi