Je li Inter za Scudetto? Ibrahimovićev kratki odgovor će isprovocirati navijače Nerazzurra

Milan izgubio derbi

Je li Inter za Scudetto? Ibrahimovićev kratki odgovor će isprovocirati navijače Nerazzurra

Admin Čaušević

I sa 38 godina na plećima Zlatan Ibrahimović je pokazao da je i dalje u odličnoj formi te da s pravom spada u grupu jednog od najboljih igrača svijeta. 

Ibrahimović je zabio i asistirao u milanskom derbiju, ali to Rossonerima nije bilo dovoljno jer je Inter slavio sa 4:2.

Poslije prvog poluvremena Milan je imao dva gola prednosti, ali su Nerazzurri nastavak odigrali furiozno, preokrenuli su rezultat te zahvaljujući boljoj gol-razlici preuzeli prvo mjesto od Juventusa.

Inter će se sigurno do kraja sezone boriti za Scudetto zajedno sa Juventusom i Lazijom, ali Ibrahimović misli da tim Antonija Contea nije dovoljno kvalitetan za titulu.

U mixed zoni San Sira novinari su Šveđanina pitali da li Inter može do Scudetta koji se čeka od 2010. godine iskusni napadač je kratko odgovorio: "Ne", a zatim odšetao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li je Ibrahimović bio iznerviran zbog poraza te privrženosti prema Milanu pa je dao ovakav odgovor teško je reći. Jedno je sigurno, dao je povod pristalicama Nerazzurra da im postane još omrženiji.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Ja ne znam kako neko moze gotiviti ovog maloumnika koji sebe prestavlja kao božanstvo, koji je toliko arogantan i egomanijak, toliko napastan i primitivan, ni Ronaldo nije toliko zeljan paznje. Ako si majstor sa loptom ne moras biti papak, a on je najveci papčina u danasnjem fudbalu.
2 4
zedovina
Hahahah sisaj ga smradu.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi