Haaland najavio finale Lige prvaka: Može li City do prvog evropskog trona?

Sjajni napadač engleskog tima

Haaland najavio finale Lige prvaka: Može li City do prvog evropskog trona?

Eldar Ganibegović

Sutra se u Istanbulu igra finale Lige prvaka, a Erling Haaland biti će glavna uzdanica Manchester Cityja. Norveška gol mašina najavila je sutrašnji meč.

Od 21 sat sutra u Istanbulu igra se finale Lige prvaka, a sastat će se Manchester City i Inter.

Glavna napadačka igla Manchester Cityja svakako će biti Erling Haaland, a Norvežanin je najavio ovaj meč, te pohvalno govorio o treneru i saigračima.

"Pep i ostalo osoblje čine sve što je moguće da dostignemo najbolji nivo. Već sam toliko toga naučio od Pepa i siguran sam da imam još puno toga da naučim.

Znao sam da se moram prilagoditi novom treneru, novom kadru, kolegama i novom okruženju, ali osjećam da sam se odlično integrirao i da uživam u svakom minutu.

Oglasi

Finale? Bit će posebno. Uvijek sam sanjao da igram u finalu Lige prvaka i bit će mi čast biti na terenu u takvom meču. Imamo misiju koju moramo obaviti.

Imali smo nevjerovatnu sezonu i moramo je završiti na najbolji mogući način. Znam da ćemo dati sve da pobijedimo u ovom finalu. Morat ćemo da budemo na najvišem nivou protiv Intera, veoma dobrog tima i jedva čekamo da izađemo na teren.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Znao sam da ću imati priliku da postignem mnogo golova. Kada imate toliko vrijednih saigrača koji vam daju prilike ili puno prostora.

Tako sam sretan što imam saigrače koji mi pomažu da ubacim loptu u mrežu. Toliko je posla van terena da postignem gol, a kada uspijem, već se fokusiram na sljedeći", rekao je Erling Haaland za zvaničnu stranicu UEFA-e. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi