Zaboravljeni bh. reprezentativac uživa u raju na zemlji, svi se pitaju hoće li ikada biti onaj stari

Dugo vremena bio van terena

Zaboravljeni bh. reprezentativac uživa u raju na zemlji, svi se pitaju hoće li ikada biti onaj stari

Endin Čaušević

Mnogi fudbaleri iskoristili su ljetni odmor da napune baterije za nove izazove, te da posjete neke od egzotičnih destinacija koje nudi ova planeta. U centru pažnje našao se i bh. defanzivac Ermin Bičakčić koji se pohvalio na Instagramu fotografijama kako uživa u raju na zemlju.

Bičakčić je dosta aktivan na društvenim mrežama, a ovaj 33-godišnjak privlači dosta pažnje svojim objavama na Instagramu.

Posebno je oduševljen ženski dio fanova jer Bičakčić na odmoru ponosno pokazuje svoje isklesano tijelo.

Naime, Bičakčić se nalazi trenutno na odmoru na Maldivima koji su zaista raj na zemlju, a objave. bh. defanzivca to najbolje pokazuju.

Bičakčić puni baterije za nove izazove jer još uvijek nije jasno gdje će igrati iduće sezone s obzirom da mu je istekao ugovor s Hoffenheimom.

Oglasi

Ovaj 33-godišnjak se vratio na teren nakon teške povrede zbog koje je odsustvovao dvije godine i uspio je da zaigra u drugom dijelu prošle sezone. Upisao je 11 nastupa i konačno se vratio na teren i pokazao da tu ima još mnogo da pokaže.

Špekulisalo se čak da zbog teške povrede koljena koju je zadobio protiv Bayerna krajem 2020. godine Bičakčić mora završiti karijeru, ali se on vratio na teren i uspio je iz svega izaći kao pobjednik.

Dok Bičakčić trenutno uživa na Maldivima mnogi se pitaju da li će se bh. reprezentativac ikada uspjeti vratiti na nivo forme u kojoj je bio prije povrede, te da li ćemo ga više ikada gledati u dresu naše reprezentacije.

Jasno je da Bičakčić ne odustaje i ne predaje se tako lako, te će biti zanimljivo vidjeti gdje će igrati u novoj sezoni.

Špekuliše se da bi poput Edina Džeke i on mogao put Turske jer je interes za Bičakčića pokazao Rizerspor koji se vratio u Superligu, ali ozbiljnije ponude na adresu bh. defanzivca još uvijek nije bilo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nadamo se da će Bičakčić uskoro naći novi klub gdje će imati minutažu koju očekuje, te da će se naći ponovo u dresu bh. reprezentacije jer sigurno da bi nam pomoć tako iskusnog igrača jako dobro došla u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi