Erzurumspor dobio "smiješnu" ponudu za Šehića

Bh. golman bi mogao promijeniti sredinu

Erzurumspor dobio "smiješnu" ponudu za Šehića

Ibrahim Šehić na pragu je odlaska iz Erzurumspora.

Odnedavno prvi golman reprezentacije BiH je u ovaj turski klub stigao tokom ljeta, ali nakon šest mjeseci mogao bi spakovati kofere i svoju karijeru nastaviti u redovima Trabzonspora.

Drugoplasirani tim tamošnjeg šampionata je već neko vrijeme 'zagrizao' za Šehićeve usluge i čini sve da se transfer ostvari, a mediji u Turskoj prenose kako je na adresu Erzurumspora za bh. golmana sada stigla i zvanična ponuda od tek 700.000 eura.

Iako je Erzurumspor zbog teške finansijske situacije primoran prodavati najbitnije igrače, pojedini mediji su ponudu okarakterisali kao 'smiješnu', pogotovo jer je i predsjednik kluba nedavno poručio Trabzonsporu da Šehić može ići samo uz dva miliona eura.

Trabzonspor će morati brzo reagovati i odriješiti kesu, jer je za Šehićeve usluge zainteresovan i Galatasaray, kao i još neki klubovi iz ostalih zemalja, koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

Šehić je u jesenjem dijelu sezone branio za Erzurumspor na ukupno 15 utakmica, primio je 16 pogodaka, a na četiri utakmice je sačuvao svoju mrežu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prije nego što je došao za Erzurumspor, podsjećanja radi, branio je za azerbejdžanski Qarabag, turski Mersin i Željezničar u kojem je ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi