Euforija na Marakani se nastavlja, Zvezda vratila miljenika navijača!

Richmond Boakye ponovo u crveno-bijelom dresu

Euforija na Marakani se nastavlja, Zvezda vratila miljenika navijača!

Navijači Crvene zvezde ovih dana imaju puno razloga za veselje. Nakon skoro tri decenije Zvezda će igrati Ligu prvaka, a sada se na Marakanu vratio napadač kojeg su svi navijači šampiona Srbije željno iščekivali. 

Nemanja Radonjić je prodan Marseilleu, ali navijači Zvezde neće očajavati - vratio se Richmond Boakye.

Nekoliko srbijanskim medija saopštava da je Zvezda uspjela vratiti Boakyea iz kineskog Jiangsu Suninga, te da je od danas napadač iz Gane ponovo fudbaler tima sa Marakane.

Boakye se na Marakanu vraća kao pozajmljen igrač Jiangsua, kluba kojem ga je Zvezda prodala u februaru ove godine za 5.5 miliona eura. Ipak, nije se najbolje snašao u Kini, a Zvezda je još ranije pokušala dogovoriti njegovu posudbu, ali je tek sad uspjela u tom naumu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovo su svakako sjajne vijesti za navijače Zvezde, s obzirom da je Boakye bio jedan od najboljih igrača ovog kluba prije nego što se zaputio u Kinu. Boakye je u dresu Crvene zvezde odigrao 48 utakmica, te je postigao 39 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi