Euforija u Novom Šeheru, Bešić optimista, Lipićari ponovo uz voljeni tim

U nedjelju 2. kolo kantonalne lige Zeničko dobojskog kantona

Euforija u Novom Šeheru, Bešić optimista, Lipićari ponovo uz voljeni tim

S. Mlaćo

Prava nogometna euforija vlada u Novom Šeheru pred duel 2. kola kantonalne lige Zeničkog dobojskog kantona.

Naime, nakon pobjede u prvom kolu nad Napredkom Šije sa 2:1, u ovom klubu se nadaju novim bodovima i na gostovanju kod Proletera iz Usore.

"Očekuje nas teška utakmica sa kvalitetnim protivnikom. Idemo da se borimo, da predstavimo naš tim u najboljem svijetlu i odigramo dobru utakmicu. Pozivam naše navijače Lipićare da dođu u što većem broju i podrže nas, jer je uz njihovu podršku sve mnogo lakše", kazao je za SportSport.ba kapiten ovog tima Naim Bešić.

I navijači ovog tima, popularni Lipićari, spremaju se u za nedjeljni meč. Pozvali su sve članove grupe da se na vrijeme prijave za ovo gostovanje i kao uvijek do sada budu 12-ti nogometaš voljenog tima.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

"Pozivamo sve članove koji misle da putuju na gostovanje da uplate kartu za put u Makljenovac. Krajnji datum uplate je 07.09.2018 (petak). Podsjećamo, cijena karte je 4 KM", stoji u najavi ove navijače skupine.

Susret između Makljenovca i Novog Šehera igra se u nedjelju sa početkom u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi