Klopp otkrio ljetnu želju

Radar ponovo u Bundesligi

Klopp otkrio ljetnu želju

Haris Zilić

Eintracht Frankfurt ima sjajnu evropsku sezonu.

Stigli su do polufinala Evropa lige, a na tom putu su eliminisali Barcelonu savladavši je na Nou Campu sa 2:3 u utakmici četvrtine finala.

U polufinalu ih očekuje dvomeč protiv West Hama i prilika da odu do samog finala.

Nekolicina fudbalera Eintrachta skrenula je pažnju na sebe ove sezone, a mđu njima je i 22-godišnji defanzivac Evan Ndicka.

Ndicka je pružao sjajne parije, došao na radar evropskih velikana, a prvi koji se oglasio je Liverpool.

Redsi žele Ndicku u svojim redovima, Klopp odavno prati njegove igre i želi da bude jedna od opcija uz Van Dijka i Konatea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pomenuti fudbaler ima vrijednost od 28 miliona eura i ugovor sa Eintrcahtom do 2023. godine, pa je ovo možda prilika da tim iz Frankfurta dobro napuni kasu ovo ljeto.

Poznato je da Jurgen Klopp realizuje bez većih problema transfere fudbalera koji se uklapaju u njegovu filozofiju igre.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...namirisao Klopp novog talenta za sicu.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi