Detalj koji je promakao mnogima: Atrakcija Luisa Diaza hit na internetu, navijači Liverpoola očarani

Sjajan potez

Detalj koji je promakao mnogima: Atrakcija Luisa Diaza hit na internetu, navijači Liverpoola očarani

E. Ganibegović

Liverpool je jučer u 34. kolu Premier lige s 2:0 savladao gradskog rivala Everton i gurnuo ga u zonu ispadanja.

Liverpool je do vodstva stigao u 62. minuti meča. Andrew Robertson koristi dodavanje Mohameda Salaha i postiže pogodak za vodstvo domaćeg tima od 1:0.

Jurgen Klopp ponovo je pogodio s izmjenama, s obzirom na to da je istovremeno ubacio Luisa Diaza i Divocka Origija. Henderson je centrirao, Diaz pokušao makazicama, sve pratio Origi i pogodio za konačnih 2:0.

Luis Diaz je jednim potezom ponovo očarao navijače Liverpoola, a u pitanju je primanje lopte koje je postalo hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Luis Diaz je u januaru stigao u Liverpool, a na devet utakmica u Premier ligi postigao je tri gola i dodao dvije asistencije. 

Prvi dio sezone proveo je u Portu u koji je stigao 2019. godine iz kolumbijskog Juniora, a karijeru je i počeo u rodnoj zemlji u Barranquilli. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...doveden za sicu u odnosu na Grealisha,a izmislio fudbal za njega...velemajstor.
2 2
user1613662710
Majstor fudbala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi