Everton konkretniji od Arsenala: Hoće li Zaha završiti na Goodisonu?

Poslali ponudu Crystal Palaceu

Everton konkretniji od Arsenala: Hoće li Zaha završiti na Goodisonu?

Edmir Škorić

Arsenal već neko vrijeme pokušava da dovede Wilfrieda Zahu, a sada se u trku uključio i Everton.

Arsenal je slao razne ponude za Zahu, pokušavao da u posao uključi i neke svoje mlađe igrače, no Crystal Palace je odbijao sve prijedloge Topnika.

Sada otočki mediji tvrde da je Everton poslao ponudu od 55 miliona funti i koja ne uključuje druge igrače, pa se čeka odgovor Plavih iz Liverpoola.

Na pitanje o budućnosti Zahe, nakon prijateljske utakmice s Bristolom, menadžer Palacea Roy Hodgson je rekao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Većina onoga što se događa s Wilfriedom događa se između njega i predsjednika, a ja vas uopće ne mogu prosvijetliti. On i predsjednik se dobro poznaju i dobro se slažu".

Zaha je postigao deset golova u 36 nastupa za Crystal Palace prošle sezone, te je tako svom timu pomagao da završi na 12. mjestu u Premier ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti