Everton želi da u paketu dovede dvojicu igrača iz Barcelone

Nakon Tosuna, stižu nova dva imena?

Everton želi da u paketu dovede dvojicu igrača iz Barcelone

E. Ganibegović

Everton je zainteresovan za dovođenje dvojice nogometaša iz Barcelone, prenose tamošnji mediji.

Sam Allardyce osjeća kako treba da što više pojača svoju momčad i već je doveo jedno ime na Goodison Park, a to je Cenk Tosun koji je stigao iz redova Bešiktaša za 27 miliona funti.

Naime, trener Karamela nema namjeru da stane na tome, pa želi da u svoju momčad dovede dvojicu igrača iz Barcelone.

Navodno, prema posljednjim informacijama koje dolaze sa Otoka Everton planira da dovede Paca Alcacera i Josea Arnaiza.

Allardyce je također izjavio kako će nekoliko igrača napustiti njegovu ekipu, pošto je njegov sastav velik.

"Nekoliko igrača će vjerovatno napustiti ekipu. Mislim da nema sumnje kada je to u pitanju jer imamo oko 30 igrača", rekao je šef Evertona, pa zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Neki od njih su veoma talentovani, i treba pustiti da se razviju, a možda bismo mogli odlučiti da se njihov razvoj nastavi u nekoj drugoj ekipi do kraja sezone."

"Ali, u ovome trenutku, moramo maknuti nekoliko igrača kako bismo doveli jednog ili dvojicu. Više od dvojice nam nije potrebno, možda ipak trojicu, to bi bio stvarno dobar posao."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi