Magija! Na najvećoj sceni postignut gol kao na video igricama - I sam Ibrahimović bi pozavidio!

Eze postigao sjajan gol

Magija! Na najvećoj sceni postignut gol kao na video igricama - I sam Ibrahimović bi pozavidio!

Eldar Ganibegović

Engleska Premier liga važi za najjaču ligu svijeta. Upravo u njoj danas smo vidjeli jedan sjajan gol. Kao na video igricama, rekli bismo.

U okviru 34. kola engleske Premier lige danas se od 16 sati sastaju Crystal Palace i West Ham. Domaći tim nakon pola sata igre vodi s 4:0.

Nakon nepunih sedam minuta igre Palace je stigao do prednosti. Asistirao je Andersen, a pogodio Olise.

Igrala se 16. minuta kada smo vidjeli sjajan pogodak. Gostujući golman odbranio je jedan dobar šut, ali spasa nakon toga nije bilo.

Lopta se odbila nezgodno po goste, padala je na vrh peterca. Tamo je bio Eberechi Eze.

Dojam je da je mogao pokušati primiti loptu pa onda probati pogoditi. No, on nije htio ništa da čeka.

Oglasi

Vinuo se u zrak, te makazicama zakucao loptu u mrežu nemoćnog Fabianskog. Pogledajte kako je to izgledalo.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1782051512719728843[/twitter]

Emerson je u 20. minuti postigao autogol za 3:0, da bi u 32. minuti na 4:0 pivisio Mateta i pitanje je kako će ovo na kraju završiti, a ima još sat vremena da se igra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Everton je upravo stigao do pobjede protiv Nottinghama s 2:0, dok Bournemouth vodi kod Aston Ville 1:0 nakon pola sata igre.

Fulham i Liverpool sastaju se u Londonu u 17:30 sati. Tom utakmicom završiti će današnji program u engleskoj Premier ligi.

Top Komentari

JuventinoBK
Engleska Premier liga važi za najjaču ligu svijeta. Hahaha kako je krivo ovim englezčićima što je serie A jačani bolja, pa u zadnjih par dana uporno pisu ovu laž hahaha samo pišite, tek treća najjaca liga na svijetu!!! Čak i Bundesliga jača.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi