Igrao za vrhunsku ekipu, odao se drogama i alkoholu, sada je malo pekar, malo drvosječa

Iako ima trenersku licencu

Igrao za vrhunsku ekipu, odao se drogama i alkoholu, sada je malo pekar, malo drvosječa

A. Čaušević

Mnogi fudbaleri su preko noći postali bogati, okrenuli se porocima te upropastili karijeru te na neki način i život. 

Nekada je većinu vremena provodio po noćnim klubovima i skupim restoranima, a sada je uglavnom u pekari ili u šumi.

Bivši igrač Bologne, Cagliarija, Intera i Lecca danas živi od svog posla kojeg radi. Primarno je pekar, a po potrebi i drvosječa.

U pitanju je Fabio Macellari, svojevremeno perspketivni lijevi bek koji je u Nerazzurrima igro u vrijeme brazilskog Ronalda.

Dok je bio fudbaler živio je luksuzno. Dobar noćni život, skupi provodi, diskoteke, lažna prijateljstva, ogromni troškovi i standard života kakav nisu mogli svi priuštiti.

"Imao sam padova, čak sam koristio i droge. Kada ste mladi, dođe do određene zarade, odjednom povećate standarde života i ne razumijete šta vam se može desiti" rekao je Italijan.

Oglasi

Klubovi iz Serije A su ga se riješili 2005. godine. Od tada pa sve do 2015., kada je i konačno rekao zbogom fudbalu.

"Nije se bilo lako vratiti normalnom životu pogotovo kada si naučio da puno trošiš. Čovjek shvati da mora početi od početka ili će umrijeti."

Ovaj 47-godišnjak danas živi u rodnom Bobbiju. I dalje prati fudbal, ima i trenersku licencu, ali ga trenerski posao previše i ne zanima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zajedno sa sinom i ostalim članovima porodice nastoji da bude dobar primjer, posebno mlađim koji su željni slave i popularnosti.

"Neki od njih žive isto kao što sam ja živio. Volio bih da budu oprezni", poručio je Macellari.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MaDaj
“ Klubovi iz Serije A su ga se riješili 2005. godine. Od tada pa sve do 2015., kada je i konačno rekao zbogom fudbalu.” po ovo ., vidim da je članak Copy/paste sa neke druge stranice, samo mi žalosno da i to nisu uspjeli uraditi kako treba..
3 0
BigBabo
Don't trust anyone but yourself. Fake friends will take advantage of you.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi