Prije 10 godina objavljen spisak od 25 igrača pod nazivom "Novi Ronaldo", tu je i bh. fudbaler

Nisu ispunili očekivanja

Prije 10 godina objavljen spisak od 25 igrača pod nazivom "Novi Ronaldo", tu je i bh. fudbaler

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je sigurno jedan od najboljih igrača svih vremena jer već duže od deset godina igra na nevjerovatnom nivou.

Portugalac je u svojoj karijeri uspio da osvoji skoro sve što je mogao, a pet puta je dobio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta.

Najbolje partije pružao je u Manchester Unitedu i Real Madridu, a trenutno je član Juventusa gdje je nastavio da oduševljava fudbalsku javnost svojim partijama.

Engleski mediji danas su se prisjetili zanimljive liste koja je objavljena prije deset godina. Tada je Bleacher Report objavio listu od 25 fudbalera za koje se vjerovalo da bi mogli biti novi Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na listi je čak i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, ali i neka od poznatih imena. Ipak, niko od njih čini se nije bio li blizu toga da dođe na nivo Ronalda.

Igrači koji su bili na ovoj listi su: Pavel Mamayev (Rostov), Toni Kroos (Real Madrid), Xherdan Shaqiri (Liverpool), Gael Kakuta (RC Lens), John Bostock (Toulouse), Giovani dos Santos (America), Theo Walcott (Southampton), Steven Defour (KV Mechelen), Jack Wilshere (bez kluba), Alexis Sanchez (Inter Milan), Leroy Fer (Feyenoord), Josh McEachran (Birmingham City), Alan Dzagoev (CSKA Moscow), Samir Nasri (bez kluba), Gareth Bale (Tottenham Hotspur/Real Madrid), Stevan Jovetić (Monaco), Jonjo Shelvey (Newcastle United), Adem Ljajić (Bešiktaš), Aaron Ramsey (Juventus), Gai Assulin (Politehnica Iasi), Jano Ananidze (bez kluba), Sergio Canales (Real Betis), Levan Kenia (Saburtalo), Miralem Pjanić (Barcelona) i Eden Hazard (Real Madrid).

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Jedino su hazard pjanic i bale donekle opravdali očekivanja ? Samo vidi nema Lewandowskog ili obamejana ili kdb
7 3
belajbeg888
Svi zajedno kad se skupe nisu ko ronaldova lijeva noga
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti