Fantastičan meč Betisa i Celte okončan remijem

Utakmica za pamćenje

Fantastičan meč Betisa i Celte okončan remijem

Posljednji meč današnjeg programa 11. kola La Lige ponudio je spektakl. Na stadionu Benito Villamarin u Sevilli, Betis i Celta Vigo su odigrali neriješeno 3:3.

U prvom poluvremenu viđen je samo jedan gol i to u 33. minuti, kada je Loren pogodio za vodstvo Betisa od 1:0. Na 2:0 je u 57. minuti povisio Junior, da bi potom uslijedio pravi šou gostujućih fudbalera.

Prvo je u 63. minuti Gomez smanjio na 2:1, da bi šest minuta kasnije Mendez pogodio za poravnanje. Igrao se 84. minut kada je Celta stigla do potpunog preokreta zahvaljujući drugom golu Gomeza, pa se u tim trenucima činilo da će Betis prokockati gotovo dobijen meč.

Ali, tri minute prije kraja utakmice, Canales je iz slobodnog udarca sa 30 metara pocijepao mrežu golmana Celte i prekrasno pogodio za konačnih 3:3.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Celta je sada na 11. mjestu sa 14 bodova, dok je Betis 14. sa jednim bodom manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi