Hadžibegić nakon poraza od Luksemburga: Ne poznajete vi fudbal

Reakcije

Hadžibegić nakon poraza od Luksemburga: Ne poznajete vi fudbal

Edmir Škorić

Selektor Faruk Hadžibegić dao je izjavu nakon teškog poraza od Luksemburga.

"Teško je objasniti. Moje jedino je da na svoj obraz uzmem odgovornsot na sebe. Tri dana prije toga pohvala za dobru utakmicu protiv Portugala. Sve se mora prihvatiti kao realnost. Došli smo u jednu izgubljenu situaciju. Na nama je da to analiziramo da vidimo šta i kako možemo uraditi", rekao je Hadžibegić nakon utakmice za BHT, dodavši:

"Imamo igrače koji ne mogu da igraju, koji su povrijeđeni. Sve te situacije i razloge niti mogu niti želim objašnjavati. Najbolje da svako kaže kako misli i vidi".

Amir Hadžiahmetović je pucao penal, zašto?

"To je bio dogovor njega i Pjanića".

Oglasi

"Htjeli smo da pobijedimo. Razočarani smo rezultatom. Vidjeli smo kako smo primili gol. Imali smo penal da se vratimo. To su utakmice koje se dese. Ja prihvatam odgovornost bez ikakvih problema. Sva odgovornost je na meni. Ne treba tražiti dalje objašnjenja", dodaje Hadžibegić.

Nekoliko puta voditelj je Hadžibegiću pokušao da objasni da je katastrofa i da smo izgubili od Luksemburga, ali selektor to nije tako vidio. Selektor je u jednom trenutku novinaru poručio da "nema pojma o fudbalu".

"Cijenim vaše mišljenje i mogao bih vas u budućnosti uključiti u analize", sarkastično je odgovorio.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Imamo puno stvari da vidimo možemo li to korigovati da nam se ne desi to što se desilo. Radićemo ozbiljno kao i do danas. Pokušaćemo da otklonimo probleme. Sigurno da ova ekipa zaslužuje više. Sve je bilo protiv nas", zaključio je.

Po svemu sudeći, Hadžibegić će veoma brzo ostati bez posla jer poslije ove katastrofe teško da će opstati kao selektor reprezentacije BiH.

Top Komentari

user1594661629
Respekt za marka topica covjek objasnio sve i emocija njegova sve govori respekt
4 0
konjnakvadrat
Ovaj ne misli da ode,,,hahahahaha
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti