Poluvrijeme iz noćne more za Feđu Dudića i novi težak poraz

Ponovo je Radnički primio četiri gola

Poluvrijeme iz noćne more za Feđu Dudića i novi težak poraz

M. Šljivak

Feđa Dudić s Radničkim 1923 doživio je danas novi težak poraz. Njegova ekipa poražena je u Beogradu kod Čukaričkog rezultatom 4:1.

Radnički 1923 upisao je drugi uzastopni poraz u prvenstvu Srbije. Tim Feđe Dudića je u 17. kolu Super lige poražen na gostovanju kod Čukaričkog s 4:1.

Prvo poluvrijeme je bilo prava noćna mora za Dudića i ekipu. Posebno se to odnosi na njegov finiš.

Čukarički je poveo u osmoj minuti. Za 1:0 pobrinuo se Ivanović, a zatim Radnički pravu katastrofu doživljava u periodu od 35. do 43. minute kada domaći sastav postiže još tri gola.

Luka Adžić iz penala u 35. minuti pogađa za 2:0, a zatim mrežu gostiju iz Kragujevca pogađaju Svetković i Miladinović za ogromnih 4:0 na poluvremenu.

U nastavku meča viđen je samo jedan pogodak. Radnički je preko rezerviste Sahlija uspio doći do počasnog gola za konačnih 4:1 u 86. minuti meča.

Oglasi

Feđa Dudić je doživio četvrti poraz od dolaska na klupu tima iz Kragujevca. Interesantno je da je u svim porazima njegov tim primio četiri pogotka.

Poražen je od Crvene zvezde (4:2), Partizana i Novog Pazara s po 4:0, te sada s od Čukaričkog s 4:1.

Ipak, Dudić je definitivno odradio sjajan posao u proteklom periodu. Podigao je igru Radničkog na visok nivo, a ovaj tim je trenutno na 11. poziciji s 18 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Super liga, 17. kolo:

Čukarički - Radnički 1923 4:1

Top Komentari

bk123
Imam osjećaj da nije loš trener, al isto tako mislim da nije ni malo skroman i ponizan, poslje dvi dobre utakmice pomisli da je najbolji i izgubi osjećaj s realnosti...jednostavno poleti visoko pa ga brzo tresnu o zemlju....skromnost 0, samokriticnost 0
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi