Igrači Reala se ne mogu pomiriti s Mbappeovom izdajom: "Ovo je privilegija koju ne može svako imati"

I Valverde se oglasio

Igrači Reala se ne mogu pomiriti s Mbappeovom izdajom: "Ovo je privilegija koju ne može svako imati"

E. Čaušević

U Real Madridu su jučer bili iznenađeni kada su saznali da Kylian Mbappe neće potpisati za kraljevski klub.

Već mjesecima se priča o tome da će Mbappe doći na ljeto u Real Madrid kao slobodan igrač jer je u nekoliko navrata odbio da produži ugovor s PSG-om.

Svi su već vidjeli Mbappea u dresu Reala, ali jučer su ostali u šoku kada je potvrđeno da on ostaje u PSG-u. Mbappe je u posljednji trenutak odlučio da se predomisli i odbije ponudu Kraljeva, a ubrzo nakon toga potpisao je trogodišnji ugovor s Parižanima.

U Realu su itekako ljuti na francuskog napadača koji im je očito već ranije dao riječ da će potpisati za njih, a i Florentino Perez je izjavio u nekoliko navrata da je tu već sve dogovoreno.

Koliko teško je Kraljevima pao potez Mbappea najbolje pokazuju i objave igrača ovog kluba. Prvi koji se oglasio oko ove teme je veznjak Fede Valverde koji je objavio zanimljivu poruku na Instagramu, ali svi znaju kome je ona upućena.

"Biti u Real Madridu i igrati za ovaj klub je privilegija koju ne može svako imati", poručio je Valverde.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španci su razočarani što Mbappe neće doći u njihovu ligu, a i čelnici La Lige najavili su da će se žaliti UEFA-i i traže da se maksimalno istraži transfer politika PSG-a jer smatraju da oni ne rade po zakonu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...e cuj Valverde se oglasio hahahah...pa ako on moze tamo igrati moze svako,lik panj zesci...
9 8
burazengija
Hahaha garant se nemogu pomiriti kakva idiotska vijest.. Real ce propasti ja mislim zbog toga sto je on odbio doci kakve gluposti majko draga...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi